Returnari

RETURNĂRI

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Produsele din categoria “Parfumuri” pot fi returnate numai daca sunt intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite, netestate, nedesfacute si cu sigiliul si ambalajul original intacte, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele, etc, in ambalajul original nedeteriorat si nedesigiliat, impreuna cu formularul de retur completat si factura in care ati marcat produsele pe care le returnati. Va rugam sa va asigurati inainte de a plasa comanda cu privire la produsele din categoria “Parfumuri” ca ati testat inainte tipul de parfum comandat si sunteti pe deplin satisfacut de acest produs.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Puteti descarca formularul de retur de aici.
Pentru a face returul, nu este obligatoriu sa fie completat formularul de retur.
Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la : lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc. Utilizatorul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea Produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

Returul produselor este gratuit doar daca livrarea este efectuata prin intermediul FAN COURIER. Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectarii procedurii de retur, vor fi suportate de catre dumneavoastra.
Cheltuielile cu privire la returnarea produselor aflate in perioada de garantie, dupa perioada de retur de 14 zile calendaristice, vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti, Cristina Clenciu printr-un email la customer@sportcouture.ro sau la numerele de telefon 0737 553 349 / 0786 500 700.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa customer@sportcouture.ro sau la numerele de telefon 0737 553 349 / 0786 500 700.

ADRESA DE RETUR

Str. Lipscani, nr. 76, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030037.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor

Pre-loader