Livrari

LIVRĂRI

 

Livrarea produselor catre Utilizator se va realiza prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier Express SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr.11C, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4014/2001, cod fiscal RO13838336, nr. telefon 021.9336, email customer@fancourier.ro.

Pentru comenzi se adauga taxa de livrare de 15 lei. Valabil pentru orice localitate din Romania. In cazul in care clientul are adresa gresita sau nu poate fi contactat de catre curier, relivrarea unei comenzi cu transportul gratuit initial va fi achitata de catre client.

Livrarea produselor comandate va fi efectuata intr-un interval de minim 24 de ore lucratoare de la momentul confirmarii comenzii pana la 5 zile lucratoare, in functie de localitatea de destinatie. In cazul exceptional in care durata se prelungeste, clientii vor fi anuntati in prealabil.

Comanda va este adusa la adresa specificata la efectuarea comenzii, in intervalul orar stabilit.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la predarea catre dumneavoastra.

La primirea coletului, va rugam verificati pachetul, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa customer@sportcouture.ro

sau la numerele de telefon 0737 553 349 / 0786 500 700.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor

Pre-loader