Uneori pur si simplu vrei sa te simti confortabil, dar in acelasi timp sa imbini utilul cu placutul si sa si arati stilat. Din fericire, exista destul tinute sport de dama care sunt elegante si confortabile in acelasi timp, secretul constand doar in felul in care asortezi piesele. Pentru ca vrem sa fii la moda chiar si atunci cand ai o tinuta relaxata, iti punem la dispozitie urmatoarea lista cu 10 tinute sport elegante. Desigur, gasesti piesele necesare pe SportCouture.ro.

1. Pantofi sport cu blugi skinny

Pentru o tinuta confortabila, dar in acelasi timp de efect, iti recomandam combinatia dintre pantofii sport si blugii skinny. De preferat in aceeasi culoare, poti opta pentru nuante deschise, precum rosul sau galbenul pentru a atrage atentia. Pentru a linisti putin outfitul, asorteaza-l cu un hanorac sau pulover larg in culori neutre, precum albul, griul sau negrul.

2. Pantofi sport cu pantaloni de piele

Pantalonii de piele vor fi mereu o piesa statement, dar poti surprinde prin alaturarea lor la o pereche de pantofi sport colorati.. Restul tinutei trebuie sa fie simpla, de preferat monocroma, doar cu cateva accente de culoare. Te sfatuim sa imbraci o bluza larga cu inspiratie sportiva in partea de sus si sa adaugi cel mult o pereche de ochelari, nu si alte accesorii.

3. Geaca de piele cu hanorac

Un alt outfit usor de alcatuit, dar si incredibil de clasic si la moda, este combinatia dintre geaca de piele si hanorac. Te sfatuim, din nou, sa faci alegeri cat mai simple. Hanoracul trebuie sa fie intr-o culoare deschisa, de preferat alb sau gri, si purtat cu un tricou simplu pe dedesubt. In partea de jos poti opta pentru o pereche de blugi si tenisi. 

4. Paltonul cu hanorac

O combinatie mai degraba potrivita pentru iarna sau toamna, paltonul combinat cu hanoracul iti ofera ce e mai bun din ambele lumi, atat relaxare cat si eleganta. Alege un hanorac simplu si un palton cu o croiala sport pentru aceasta combinatie. Asorteaza aceasta tinuta cu o pereche de pantaloni sport de aceeasi culoare cu paltonul pentru a pastra linia cromatica. 

5. Rochia cu pantofii sport

Nimic nu se potriveste mai bine cu o zi calduroasa de vara decat combinatia dintre o rochie mini si o pereche de pantofi sport. Te sfatuim sa optezi pentru culori mai putin vibrante in partea de sus si sa iesi in evidenta prin incaltaminte. Rochia trebuie sa-ti vina bine si sa-ti scoata in evidenta atuurile. Pentru un plus de eleganta, incearca o rochie scurta neagra. Descopera care sunt colaborarile fresh ale sezonului in materie de pantofi sport, si asorteaza-i la rochia ta preferata. 

6. Top sport si colanti

Potrivita atat pentru mersul la sala, dar si pentru o iesire in oras, combinatia dintre topul sport  si colanti continua sa fie in trenduri. Pentru a scoate tinuta din sfera sportiva o poti asorta cu o piesa de imbracaminte mai clasica, precum o jacheta denim sau stil bomber. Pentru acest stil te poti inspira din outfiturile lui Gigi Hadid.

7. Blazer/sacou si pantofi sport

Intram deja in teritoriul smart casual cu aceasta sugestie, datorita blazerului sau sacoului. In functie de preferinte si de tipul evenimentului, poti opta pentru un look monocrom in care doar pantofii vor iesi in evidenta, de exemplu sacou, maiou, blugi skinny negrii si adidasi colorati, sau poti opta pentru o piesa statement precum un sacou in culori puternice si imprimeuri. Restul tinutei este de preferat sa fie mai simpla pentru a echilibra balanta. Poti accesoriza cu ochelari de soare si o poseta simpla de piele. 

8.Fusta si pantofi sport

Pentru a scoate la capat acest stil trebuie sa imbini foarte bine eleganta si stilul sport. Noi te sfatuim sa alegi o fusta scurta de piele, pantofi sport si un top ceva mai larg in partea de sus, precum un pulover sau o bluza. N-ai cum sa dai gres nici cu un hanorac cu imprimeu.

9. Pantaloni scurti din denim si camasa

Un alt stil care necesita contraste, combinatia dintre panatalonii scurti din denim si camasile clasice este inca la moda. Pentru un look cu adevarat chic poti opta pentru o camasa alba, cu o croiala mai larga, stil boyfriend. Completeaza tinuta cu o pereche de adidasi albi impecabili, o pereche de ochelari de soare si o geanta supradimensionata.

10. Salopeta din denim

Ultima, dar nu cea din urma, salopeta din denim nu putea sa lipseasca de pe aceasta lista tocmai datorita versatilitatii ei. O poti combina cu o multitudine de tricouri sport, bustiere, maiouri sau crop tops si pantofi sport pentru a obtine o multitudine de tinute. Adauga un ghiozdan fashion si esti gata pentru o zi plina de activitati in aer liber!


Speram sa te vedem  cat mai curand purtand tinute sport elegante inspirate din lista noastra!