Cum alegi costumul de baie potrivit în funcție de siluetă

ÃŽn News 0 comentarii
Cum alegi costumul de baie potrivit în funcție de siluetă

Vara se apropie cu pasi repezi, iar gandul la vacanta pe plaja devine din ce in ce mai prezent. Alegerea costumului de baie perfect poate fi o provocare, dar cunoscand cateva trucuri in functie de silueta ta, iti poti face aceasta sarcina mult mai usoara. Iata cateva sfaturi utile pentru a-ti alege costumul de baie potrivit:

Silueta clepsidra

Persoanele cu silueta clepsidra au umerii si soldurile de dimensiuni similare, cu o talie bine definita. Norocul lor este ca aproape orice model de costum de baie le va avantaja. Totusi, pentru a accentua si mai mult talia, poti opta pentru costume de baie cu centura sau detalii in jurul taliei. Costumele de baie dintr-o singura piesa, cu decolteu in V, sunt, de asemenea, o alegere excelenta.

Silueta para

Pentru femeile cu silueta para, soldurile sunt mai late decat umerii. Scopul principal este de a echilibra proportiile corpului. Alege costume de baie care atrag atentia asupra partii superioare a corpului. Topurile cu volane, imprimeuri sau culori vibrante sunt ideale. Pentru partea de jos, opteaza pentru culori mai inchise si croieli simple.

Silueta dreptunghi

Aceasta silueta este caracterizata printr-o talie nedefinita si umeri, talie si solduri de dimensiuni similare. Pentru a crea iluzia unor forme, alege costume de baie cu detalii precum volane, taieturi asimetrice sau imprimeuri indraznete. Costumele de baie cu decupaje laterale sau cele din doua piese cu slipi cu talie inalta sunt, de asemenea, o alegere buna.

Silueta mar

Persoanele cu silueta mar au tendinta de a avea mai mult volum in zona abdomenului. Costumele de baie dintr-o singura piesa, cu detalii drapate sau cu efect de sustinere, sunt perfecte pentru a crea un look armonios. Alege costume de baie cu decolteu in V pentru a alungi silueta si pentru a atrage atentia asupra bustului.

Silueta triunghi inversat

Aceasta silueta are umerii mai lati decat soldurile. Scopul este de a adauga volum in partea inferioara a corpului. Slipii cu volane, imprimeuri sau culori vibrante sunt ideali pentru a echilibra proportiile. Pentru partea superioara, opteaza pentru topuri simple, cu bretele subtiri si culori neutre.

Sfaturi generale

Materialul: Alege un material de calitate, care sa se muleze bine pe corp si sa ofere sustinere. Lycra sau spandex sunt optiuni bune.
Culoarea: Culorile inchise au tendinta de a subtia vizual, in timp ce culorile deschise si imprimeurile atrag atentia.
Marimea: Asigura-te ca alegi marimea corecta. Un costum de baie prea mic sau prea mare poate fi inconfortabil si poate crea un aspect neplacut.

Indiferent de silueta ta, cel mai important este sa te simti confortabil si increzatoare in costumul de baie ales. Cu aceste sfaturi, vei putea gasi costumul de baie perfect pentru a te bucura de zilele insorite la plaja sau la piscina pe sportcouture.ro.

RELATED ARTICLES