Te-ai saturat de vestimentatia seaca, lipsita de culoare si de personalitate, pe care trebuie sa o abordezi zilnic? Tanjesti sa recapeti bucuria de a te imbraca zi de zi, de care sufletul iti era plin atunci cand iti puneai imaginatia la contributie? Avem pentru tine recomandarea care te poate aduce din nou fata in fata cu libertatea de a te bucura de moda: salopetele elegante.

Salopetele de dama elegante reprezinta acel item care te va acompania cu gratie si cu stil pretutindeni, de la birou la petreceri sau ocazii speciale, cat se poate de glam. Descopera mai jos modelele de salopete elegante de seara ce pot fi purtate si ziua si care vor face furori in orice context, inclusiv la job!

Salopetele de dama elegante: cum le porti pentru un stil desavarsit

Salopetele elegante se numara printre articolele vestimentare ce au facut furori in ultima perioda. Nici nu e de mirare ca starnesc atata dragoste si calduroasa afectiune in sufletele femeilor de pretutindeni. Pana la urma, sunt mai practice si mai comode decat rochiile, avand de asemenea un aer nonconformist de-a dreptul irezistibil.

Tanara cu bandana si ochelari de soare, intr-un decor pastoral

Cum porti aceste itemuri dedicate momentelor stralucitoare de petrecere? Afla din randurile de mai jos!

Adauga neaparat un blazer supradimensionat! Ai o salopeta eleganta de lux si nu stii cum anume sa o abordezi la munca? E simplu, cu un blazer oversized. Cauta modele masculine, care sa contracareze din look-ul mult prea glam al salopetei elegante.

Asociaza pantofi din acelasi registru stilistic. Fie ca este vorba despre sandale aurii, despre stilettos nude sau despre o pereche de botine soseta, fii convinsa ca articolele de incaltaminte elegante sunt companioanele perfecte ale acestor obiecte vestimentare.

Inlocuieste clutch-ul cu o geanta statement office. Daca pentru un outfit de petrecere salopetele elegante de seara lungi fac casa buna cu un plic, pentru birou iti recomandam mai degraba o geanta office, eleganta, de dimensiuni medii.

Fii atenta la limita decentei! Daca salopeta ta e mult prea decupata, acoper-o neaparat cu un blazer sau cu un cardigan lejer, cu nasturi. Evita sa porti si salopetele elegante mini, care depasesc barierele decentei ce trebuie respectate la birou.

Asociaza accesorii elegante, dar fine. Fiindca acest model de salopeta e suficient de glam si de extravaganta pe cont propriu, da dovada de subtilitate in alegerea accesoriilor. Un ceas masculin, cerceii cu diamante sau o bratara tennis sunt alegerile ce vor functiona perfect.

Tanara in alb, ganditoare, stand pe un scaun de birou si avand multe cutii in spate

Salopete elegante care sa nu-ti lipseasca din garderoba

Am vazut cum purtam salopetele de dama elegante, sa descoperim acum si care sunt modelele pe care sa mizezi oricand.

Salopete elegante negre

Cu negrul mergi la sigur oricand, iar aceasta nuanta este timeless. O salopeta eleganta de seara lunga, in tonurile rafinamentului suprem, este must-have in orice garderoba. Ca sa o scoti din perimetrul ei sofisticat, asociaza cu accesorii masculine, precum o palarie cu bor mic, si cu genti office.

Tanara cu palarie, sprijinita de zid, cu masini si pietoni pe fundal

Un model de salopeta eleganta neagra cu cordon in talie si maneci cu volane se preteaza de asemenea de minune. Coordoneaza cu un blazer elegant si cu pantofi cu toc pentru o prezentare la care vei arata ireprosabil.

Salopete elegante in culori aprinse

Nuantele aprinse sunt la putere! Mizeaza pe culori vesele, care sa starneasca o pofta de viata covarsitoare! O salopeta eleganta portocalie se potriveste de minune cu accente metalizate si cu sandale nude.

Corp de femeie in fata unei usi de garaj

Albastrul este culoarea anului, conform Institutului Pantone, si se va preta de exceptie oricarui outfit. O salopeta albastra cu decolteu in V si accente metalizate, alaturi de sandale cu toc inalt, te va ajuta sa te remarci cu decenta la orice loc de munca.

Salopete elegante scurte

Salopetele elegante scurte sunt preferatele stilului glam si un articol vestimentar cu care mergi la sigur la orice petrecere. In acelasi timp, insa, aceste modele se dovedesc si cele mai pretentioase cand vine vorba de accesorizarea la birou.

Tanara zambind, stand pe o masa din lemn, arbusti pe fundal

In primul rand, asigura-te ca salopeta ta nu este prea scurta. Cum iti dai seama? Aseaza-te si roaga-ti prietena sa iti spuna daca cumva dezvalui prea mult din picior sau chiar lenjeria. Nu strica sa te privesti cu ochi critic. Daca salopeta ta scurta si eleganta a trecut testul, asociaza cu un blazer lung, barbatesc, si cu sandale elegante cu toc mic sau fara toc. Evita incaltamintea mult prea inalta!

Un artificiu de stil extraordinar este si sa imbraci o salopeta scurta cu maneca lunga.

Salopete elegante XXL

O salopeta eleganta XXL, fie ca e oversized, fie ca este pur si simplu menita siluetelor voluptoase, se va incadra cu stil in peisaj. Acest item este si extrem de flatant pentru silueta, creand o continuitate armonioasa. La ce sa mai fii atenta? Talia trebuie evidentiata, detaliile din zona umerilor distrag atentia de la depozitele de grasime de pe solduri sau abdomen, iar lungimea 7/8 subtiaza si alungeste vizual.

Tanara zambitoare, stand pe o banca in parc

O salopeta oversized animal print este de asemenea o piesa cu potential de vedeta in garderoba ta. Asociaza cu sandale aurii si cu o pereche de cercei mari, rotunzi, daca spatiul biroului iti permite.

Salopete elegante de lux

Confectionate din materiale nobile, salopetele elegante de lux reprezinta un item to die for. Fie ca vorbim despre matase, satin, brocart sau paiete, aceste obiecte vestimentare stiu cum sa se faca remarcate.

Tanara pozand in studio cu salopeta cu imprimeu galaxy

Ca sa le adaptezi spatiului biroului, asociaza cu materiale aflate la polul opus, precum stofa sau tweed. Un blazer sau un palton cu aceste texturi va transporta salopeta ta eleganta de matase oriunde vrei sa o porti.

Salopete elegante de seara lungi

Dungile sunt un imprimeu iubit mai ales datorita caracterului lor flatant. Opteaza pentru dungi verticale si vei arata mai inalta si mai subtire. Recurge la cele orizontale si vei crea impresia de spatiu mai vast (util daca vrei sa para ca ai sanii mai mari).

Tanara zambind larg, pe trotuar, pozand ca un model

O salopeta eleganta cu dungi si spatele gol, perfecta pentru petrecere, se cere acoperita de un sacou sau de un treci. Botinele de toamna si sandalele de vara completeaza accesorizarea. Foloseste tonuri de auriu pentru acest verde fraged atat de cool.

Ce ne mai plac? Salopetele elegante cu imprimeu in dungi complex: alternand directia acestor elemente de design, articolele vestimentare iti vor creiona silueta perfecta.

Salopete elegante cu imprimeu floral

Sa nu cazi in capcana stilistica de a considera ca florile sunt doar pentru vara! E adevarat ca imprimeurile mari, opulente, sunt mai potrivite anotimpului cald, dar printurile cu flori mici si delicate se potrivesc in orice anotimp. Asociaza cu un cardigan oversized si cu bijuterii feminine pentru un look castigator la birou.

O salopeta lejera cu flori va fi acel acel item vestimentar pe care il vei imbraca mereu cu atat de multa placere. Mizeaza pe un croi de calitate si pe proportii perfect trasate de ochiul unui designer iscusit.

Salopete elegante cu aspect utilitar

E practic hitul modei din ultimii ani. De la fotomodele la actrite, vedetele au facut sa straluceasca salopeta eleganta cu look utilitar pe covorul rosu. Asociaza neaparat cu accesorii masive la ocaziile speciale si cu bijuterii elegante: o bratara de perle, cercei candelabru sau un inel statement.

Tinere pozand in padure, copaci si arbusti pe fundal

Ne-am indragostit de aceasta salopeta eleganta cu look practic. Finetea liniilor si detaliile cu aplicatii o scot din anonimat: tot ce iti mai trebuie e o pereche de sandale spectaculoase!

Salopetele elegante de dama pot deveni usor acea piesa atipica, dar binevenita din vestimentatia ta de birou. Mizeaza pe sfaturile noastre, pentru tinute desavarsite.