Primăvara este momentul în care garderobele noastre se trezesc la viață, în care paltoanele în nuanțe terne, cu ajutorul cărora am facut față anotimpului rece, devin doar o indepartata amintire, in care esarfele din casmir si cizmele imblanite ajung intr-un colt indepartat al dulapului, lasand locul de onoare top-urilor realizate din matase diafana, sandalelor cu barete subtiri si gentilor in nuante vibrante.

Pentru ca accesoriile pot ridica o tinuta pe cele mai inalte culmi ale stilului, sau o pot distruge în cazul în care nu sunt alese corespunzător, am ales sa iti prezentam cateva piese semnate de brand-uri celebre, ce îți vor transforma outfit-urile în adevarate declarații de rafinament contemporan, in noul sezon.

Pentru fashionistele ultra-sofisticate, ce aleg să îmbine calitatea și design-ul în tendințe brand-ul Burberry a pregătit un rucsac incapator, realizat din material showerproof, ce iti va adaposti cu usurinta toate lucrurile de care nu te poti lipsi pe parcursul unei zile. Buzunarele cu fermoar auriu si cataramele din piele intr-o nuanta contrastanta aduc un plus de personalitate acestui rucsac versatil, transformandu-l intr-un must-have al garderobei tale in aceasta primavara.

Rucsac Burberry

Special pentru evenimente stylish, acelasi brand îți propune o geanta crossbody, coborata direct de pe runway, cu ajutorul careia iti vei pune outfit-urile in valoare fara pic de efort. Realizata dintr-un mix de piele texturata si panza cu celebrul check-print Burberry, aceasta geanta se remarca prin eleganta si rafinament. Detaliile din paiete si cureaua lata, din piele de sarpe, aduc un aer glam acestei creatii timeless, in timp ce catarama metalica de inspiratie militara ii aduce un plus de personalitate.

Celebrul brand Michael Michael Kors aduce in prim-plan un portofel din gama Jet Set Travel, ce se remarca prin nuanta placuta de auriu.Realizat din piele Saffiano, acest portofel se va dovedi extrem de util, avand un buzunar cu fermoar in interior, 3 buzunare expandabile si 10 spatii pentru carduri. Logo-ul celebrului brand este reprezentat cu litere metalice de culoare aurie, contribuind la aspectul elegant al acestui portofel.

 Tanara cu vesta de blana iesind din bar

Esarfele Burberry reprezinta un must-have in colectia de accesorii a unei femei elegante, ce acorda deosebita atentie detaliilor. In noul sezon, brand-ul Londonez aduce in prim-plan o esarfa realizata din matase fina, intr-un mix feminin de nuante in degrade. Perfecta pentru a te proteja in zilele capricioase sau in serile racoroase de primavara, aceasta esarfa nu va trece neobservata ori de cate ori va face parte din outfit-urile tale.

Versatile și ușor de purtat, fiecare dintre aceste piese reprezintă un must-have, care îți va upgrada instantaneu garderoba in sezonul renasterii.