A inceput vara si suntem cu totii cu gandul la vacanta ! Chiar daca unii dintre noi au anulat sau am modificat planurile initiale pentru aceasta vara, trebuie sa ne deconectam la un moment dat, fie doar pentru cateva zile la mare sau un weekend la piscina. Am pregatit o selectie de brand-uri care te vor ajuta sa completezi cu succes garderoba de vara si sa te bucuri la maxim de acest sezon! Descopera propunerile noastre pentru costume de baie, atemporale, elegante si indraznete, dar si pentru swimwear, pentru barbati.

COSTUME DE BAIE DE LA BANANA MOON

Tanara in costum de baie pozand intr-o casa de vacanta

Imprimeurile exotice si culorile vibrante sunt atributele care au pus Banana Moon pe harta celor mai cautate piese de swimwear, datorita croielilor versatile si comode, care flateaza silueta. Fie ca esti in cautarea unui costum de baie intreg sau preferi variantele din doua piese, colectiile Banana Moon nu te vor dezamagi, datorita design-ului atemporalor si a pattern-urilor care se vor face remarcate la plaja sau piscina. Poti oricand sa completezi costumul de baie cu un short din denim Oneteaspoon pentru un look relaxat de zi, la mare sau la un festival sau concert urban.

Alaturi de varietatea generoasa de costume de baie, Banana Moon te cucereste si prin gentile de plaja din fibre naturale, detaliate de elemente jucause si multicolore, pe care abia astept sa le porti in vacanta la mare !

COSTUME DE BAIE DE LA GOTTEX

Tanara in costum de baie intreg negru, pozand in fata unei stanci, pe plaja

Colectiile Gottex se fac remarcate prin design-ul glamuros si detaliile luxuriante, alaturi de siluetele flatante si imprimeurile deosebite. Aplicatii din margele si cristale, de dantela florala sau elemente fashion si senzuale ofera pieselor Gottex o nota glam, care transcende zona de functionalitate pentru plaja si le transforma in item-uri fashion, care se vor incadra perfect in tinute spectaculoase de orice tip.

Un costum de baie Gottex cu decolteu adanc sau dantela aplicata poate deveni piesa statement a unui outfit glam la petrecerea la piscina sau a beachclub-ului preferat. Alege piese din materiale fluide pentru a completa un costum de baie Gottex, precum un kimono sau pareo de matase Gottex sau o esarfa de matase Burberry de dimensiuni mari, pare care o poti purta tip pareo.

 

COSTUME DE BAIE DE LA CAMILLA

Tanara in costum de baie si halat de baie, pozand in fata unui zid bleu

Originar de pe coasta insorita a Australiei, brand-ul Camilla este recunoscut pentru estetica sa boho glam, datorita siluetelor feminine si boeme, realizate din matase naturala, imprimata intr-o varietate de pattern-uri, detaliate de cristiale si broderii.

Indragit de vedete din intreaga lume, Camilla este o alegere fashion nu doar la plaja, rochiile sale de matase fiind perfecte pentru seara sau pentru tinute boho chic de zi. Opteaza pentru o rochie lunga pentru un look sofisticat sau elegant, sau pentru o salopeta sau rochie scurta pentru un outfit de festival.

COSTUME DE BAIE DE LA MC2 SAINT BARTH

Colectiile MC2 Saint Barth sunt alegerea perfecta pentru barbatii care au simtul umorului si prefera stiluri casual pline de culoare si imprimeuri jucause. Short-urile de baie MC2 Saint Barth sunt ideale pentru orice silueta si preferinte, iar multitudinea de imprimeuri irezistibile te va impiedica sa alegi unul singur ! Tricourile MC2 Saint Barth sunt detaliate de print-uri amuzante cu care vei cuceri audienta la petrecerile de pe la malul marii si nu numai ! Iar daca vrei sa iti coordonezi outfit-ul de plaja cu cele ale familiei, afla ca exista stiluri cu imprimeu identic sau similar si pentru partenera  !

BIKKEMBERGS

Barbat in short pe plaja

Pasionat de fotbal, Dirk Bikkembergs a transpus in toate colectiile sale elemente ale indragitului sport, iar colectia de swimwear nu face exceptie de la aceasta regula. Detaliate de culori vibrante, piesele Bikkembergs se remarca prin stilul versatil si elementele care spun mereu o poveste, cea a inspiratiei din spatele fiecarei colectii.

    BURBERRY

Barbat in short la piscina

Desi nu este recunoscut pentru colectiile sale beachwear, Burberry este un jucator din ce in ce important in industria de lux, astfel incat orice pasionat de fashion poate gasi un stil potrivit in colectia Burberry. Piese clasice cu imprimeul check sau costume de baie inspirate de streetwear, pot sta la baza unei tinute cool pentru piscina sau chiar pot deveni elemente statement intr-un outfit de zi. Gentile de panza sunt un must-have al verii, iar Burberry are cateva modele irestibile in aceasta colectie, pe care le poti purta cu succes intreaga vara !
Exploreaza intreaga categorie de articole e plaja in magazinul online www.sportcouture.ro si alege piesele potrivite pentru stilul tau !