Moda este trecatoare, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii la curent cu tendintele. O poti urma, alegand recomandarile clasice, care nu se vor demoda de la un sezon la altul. Iar pentru toamna 2023, parca si designerii au avut o abordare mai sustenabila: au pus accent pe piesele de baza, care pot fi purtate la nesfarsit. Daca vrei sa urmezi, deci, ce au propus specialistii, poti investi in piese clasice, in culorile hot ale toamnei 2023. Afla care sunt nuantele care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba.

Culorile toamnei 2023

Rosu exploziv: Rosul in forma sa cea mai pura si stralucitoare va fi vedeta sezonului. Alege aceasta nuanta pentru piese din piele sau din bumbac si combin-o cu nuante neutre, precum alb, negru, crem sau gri. Vei obtine un look imposibil de ignorat. Noi iti recomandam bluza sport de la Marc Jacobs, care poate fi purtata cu jeans sau pantaloni casual.

Galben indraznet: Galbenul indraznet este o nuanta inedita in paleta sezonului, dar binevenita. Pastreaza zilele insorite de vara in garderoba alegand piese in aceasta culoare vibranta. Opteaza pentru galben in partea de sus a tinutei - topuri, camasi sau pulovere, si combin-o cu albastru, violet, indigo sau bleumarin. Recomandarea noastra: puloverul din casmir Saturn Madeleine Thompson, pe care il poti purta cu blugi sau pantaloni office.

Peste 50 de nuante de gri: Din paleta de culori ale toamnei nu putea lipsi griul, dar nu te gandi la tinute monotone si zile triste. Combina-l cu nuante aprinse, precum rosu, galben, mov sau chiar alege sa porti o tinuta “all gray”, pentru ca vei arata perfect. Rochia fara maneci cu animal print IRO te va ajuta sa urmezi aceasta tendinta fara niciun alt efort necesar.



Albastru glaciar: Albastrul glaciar este atat de subtil, incat poate fi considerat o nuanta neutra. Poarta-l cu bleumarin, alb sau gri, pentru un look tomatic.



Argintiu: Nuantele metalice sunt in tendinte in fiecare sezon, in fiecare an, asa ca toamna 2023 nu face exceptie. Nu astepta ocazii speciale, pentru a le purta, pentru ca se potrivesc si in tinutele de zi.
Caramel sarat: Nuanta de caramel sarat este nelipsita din garderoba de toamna, asa ca investe cu incredere in piese in aceste culori. Nu se vor demoda prea curand!

Culorile toamnei iti vor infrumuseta garderoba, asa ca include-le cu incredere in fiecare zi. Pentru a fi sigura ca nu dai gres cu tinutele tale, stai departe de cateva culori care nu sunt potrivte cu anotimpul, in opinia specialistilor.

Culori de evitat in toamna 2023

Roz Pal: Cu toate ca a fost o alegere populara in sezoanele anterioare, rozul pal pare sa-si fi pierdut terenul in toamna 2023, lasand loc pentru culori mai indraznete si puternice.
Verde Neon: Dupa o perioada in care culorile neon au dominat podiumurile, acestea incep sa se retraga. Verdele neon, in special, nu mai este la fel de dorit ca in anii anteriori.
Corai: Desi a fost culoarea anului 2019, coraiul si-a pierdut din popularitate si nu mai este la fel de prezent in colectiile de toamna.

Moda este subiectiva, iar la sfarsitul zilei, alegerea culorilor depinde de preferintele personale si de stilul tau.