Cum porti fusta creion

ÃŽn News 0 comentarii
Tanara cu o poseta in mana, plimbandu-se pe strada

Fusta creion a avut parte de o reîntoarcere spectaculoasă în tendințe în acest sezon. Prada, Gucci, Fendi și Calvin Klein sunt doar câteva dintre marile case de modă care au promovat acest element vestimentar în colecțiile ce le poartă semnătura. Dar, pentru a oferi Cezarului ce-i al Cezarului nu putem să nu menționăm faptul că Dior este primul care a adus pe catwalk o fustă creion, în colecția sa de toamnă iarnă din 1954. Această piesă vestimentară conferă un aspect uimitor, complimentând particularitățile siluetei feminine, cât timp este asortată corect în cadrul ținutei. Iată regulile care conduc la un alt nivel purtarea fustelor creion!

Fusta creion din denim 

Pentru cele care au drept muze iubitoarele celebre ale stilului vintage - printre care și Alexa Chung sau Chloe Sevigny - fusta creion de blug este un item must-have. Cu un aer chic și, totodată, relaxat, o fustă creion din denim era piesa de bază pentru orice ținută de vară. Pentru a face asocieri inedite pornind de la acest element vestimentar, uită de regulile de stil pe care, poate, le aplicai până nu demult. Poartă fusta creion din jeans cu o cămașă din același material pentru o combinație îndrăzneață sau alătur-o unor pantofi stiletto pentru a obține un look clasic. Dacă vrei să creezi o ținută urbană inspirată de stilul streetwear poartă o astfel de fustă cu o pereche de tech sneakerși. 

Fusta creion într-un outfit elegant 

Asortează fusta creion cu un top peplum și vei obține rapid un outfit elegant, ideal pentru seară. Această ținută te va avantaja cu siguranță dacă ai o siluetă clepsidră, însă poți să abordezi chiar dacă nu ai măsurile perfecte; în timp ce croiul fustei va oferi un efect optic de alungire a siluetei, bluza peplum va subția talia. Un outfit precum acesta este ideal pentru a merge la teatru, la o petrecere cocktail sau chiar la un eveniment business. 

Fusta creion în ținuta de weekend

În timp ce multe dintre reprezentantele sexului frumos includ fusta creion exclusiv în combinații vestimentare office, trebuie să știi că, mizând pe un model inedit o poți purta și la petrecerea din weekend. Pentru un brunch de duminică sau pentru o plimbare în oraș cu prietenele poți purta o fustă creion din piele cu un tricou și cu o pereche de pantofi cu toc. Pentru un plus de stil, alege un tricou uni și accesorizează-l cu un colier statement. O astfel de ținută este perfectă inclusiv pentru job, dacă sunt permise ținutele mai creative și nu se impune neapărat o ținută office tipică. 

Fusta creion într-un outfit colorblock 

Asortează o fustă creion pe care o poti gasi pe sportcouture.ro într-o anumită nuanță cu un top într-o culoare complementară pentru o abordară stilată și foarte corectă a unui outfit colorblock. De exemplu, poți asocia roșul și fucsia. Liniile simple și forma clasică a fustei creion îți va permite să experimentezi diverse astfel de combinații cromatice inedite. Poți purta o astfel de ținută în cadrul unei petreceri.

Fustele creion complimentează corpul oricăreia dintre noi, punând accentul pe șolduri și pe formele specifice ale siluetei feminine. 

RELATED ARTICLES