Salopetele sunt back in! - nu ca au fost vreodata out - dar pur si simplu au evoluat atat de mult, incat nu iti poti aminti cand le-ai purtat ultima data, nu-i asa? 

SportCouture.ro ti-a pregatit un ghid fresh despre cum purtam salopetele in 2020, exact asa cum se poarta la Saptamanile Modei, asa ca iata care sunt cele mai inspirate alternative in a stiliza o salopeta:

1. Denim + Nude - combinatia denim cu tonuri neutre/de nud este una ireprosabila. O salopeta din denim precum cea de la One Teaspoon, cu o accesorizare in tonuri de nude duc la un succes fara dubiu.

Salopeta din denim-combinatii

2. Dreamy prints - imprimeurile colorate, cu flori, abstracte, geometrice sau orice va poate veni in minte sunt toate aici, cum este salopeta de la Zadig&Voltaire, inca se poarta si se accesorizeaza dupa bunul plac. Daca ai ceva mai mult curaj poti alege ceva la fel de colorat, dar daca nu te simti chiar atat de curajoasa, o geanta neagra si o pereche de botine negre cat mai simple isi vor face treaba:

Tanara purtan salopeta cu imprimeu

3. Turtleneck style - O salopeta neutra o sa arate cel mai bine descheiata in zona bustului cu o bluza cu gat lipita pe corp dedesupt, pantofi negri si o geanta burgundy - super trendy!

Tanara stand in fata unor coloane cu capul intr-o parte

 

 Articol realizat de Andreea Miclaus.