Unii inca mai pun la indoiala aspectul cool al cizmelor UGG, dar cand ele sunt purtate din ce in ce mai des de vedete ca Hailey Bieber, J.Lo., Rihanna si Selena Gomez, este clar pentru toata lumea ca trendul UGG este iar in voga.

Vedetele adora UGG

Daca te uiti atent la tinutele alese de vedete pentru cizmele UGG, vei vedea ca alegerile difera de la colanti, la pantaloni sport si jeansi baggy sau pantaloni scurti. Ca sa nu mai lungim pledoaria, nu ai decat sa scroluiesti in jos pentru a observa cum J.Lo. , Rihanna, Hailey Bieber, Selena Gomez, Irina Shayk si Katie Holmes aduc un omagiu brandului UGG si apoi adauga in cos modelele care ti se potrivesc tie din selectia UGG Sport Couture.

1. Irina Shayk poarta UGG Classic Mini II alaturi de colanti negri, top crop si o jacheta sport lejera.

2. J.Lo. poarta Papuci Scufette II UGG pentru un look relaxat, in pauza de filmare si ii combina cu o tinuta uni. 

3. Rihanna merge la shopping purtand Classic Mini II UGG si o pereche de baggy jeans combinati o o camasa barbateasca din denim, oversized.

4. Selena Gomez adopta un look fresh purtand cizme UGG Bailey Zip Short cu o haina teddy de culoarea untului.

5. Hailey Bieber ramane un trend-setter cu acesti papuci UGG purtati cu sosete albe, alaturi de sacou negru oversized, cu doua randuri de nasturi si pantaloni scurti.

5. Katie Holmes este incredibil de chic cu perechea ei de cizme UGG purtate cu pantaloni sport bleumarin si pardesiu de stofa gri.

 Sursa foto: https://www.whowhatwear.co.uk/celebrities-wearing-ugg