Invitata noastra din aceasta saptamana este binecunoscuta Andreea Esca, Jurnalist, Prezentator TV, fondator AlistMagazine

andreea-esca-1
Care este cheia succesului tău?

Sunt un soldat disciplinat. Fac lucrurile din pasiune, dar le fac mereu foarte conștiincios. Și îmi place să muncesc. Chiar îmi place!

Care este cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o în activitatea ta?
Să țin pasul cu tot ce este nou, cu domenii noi de activitate, cu tehnologia mereu în schimbare, cu tineri creativi care mă fac să descopăr în fiecare zi câte ceva.

Dacă ar trebui să îti alegi o altă cariera, care ar fi aceasta?
Nu pot răspunde pentru că îmi place așa de mult ceea ce fac încât nu-mi bat capul cu ce ar fi dacă…

Dezvăluie o sursă nesecată de inspirație pentru activitatea ta
Oamenii. Stați de vorbă cu oricine vă iese în cale și veți descoperi cât de intersantă este lumea… N-aveți idee ce poveste extraordinară poate ascunde un om care a luat loc lângă voi în tren de exemplu…

Ce rol joacă fashion-ul în viața ta?
Urmăresc „Trend Challenge”, emisiunea realizată de colegele mele de la AlistMagazine.ro. Mă distrează și mă informează. Apoi Alexia, fiica mea care are 16 ani, mă ține la curent cu tot ce e sau nu „cool”, am multe prietene care creează haine, accesorii, decorațiuni, deci sunt înconjurată de modă… Și când am timp, în weekend, mai trec prin mall-uri să văd dacă îmi face ceva cu ochiul.

andreea-esca-2

Ai un fashion-icon? (sau mai multe?) Ce te atrage să îi urmărești și cum te inspiră?
Nu am, dar îmi plac culorile, scrisurile, desenele….Cum văd pe cineva cu așa ceva îmi atrage atenția.

Spune povestea piesei favorite din garderoba ta.
„Piesa” mea favorită este sacoul roșu cu negru pe care îl port de 21 de ani în fiecare zi de 1 Decembrie. Este de fapt un „compleu” cu fustă asortată, pe care l-am cumpărat de la un magazin care a dispărut de mult. Are o mare valoare sentimentală.

În ce piese fashion alegi să investești și de ce?
Îmi plac rochiile pentru că sunt feminine și ușor de purtat. Cam toate rochiile mele au același model☺, diferă printul și culoarea, dar eu mă simt foarte bine în ele.

Care este culoarea sau combinația de culori care te reprezintă cel mai bine și de ce?
Depinde de zi, de chef, de multe. Roșu, verde, albastru, galben, roz….Cred că pentru că sunt o fire veselă mă întristează culorile închise chiar dacă multe îmi par foarte elegante, rafinate.

Care este parfumul preferat?
Secret. Nu aparține niciunei case de parfumuri, dar îmi place mie. Soțul meu m-a făcut să-l descopăr acum aproape 20 de ani…

Care este vacanța ta de suflet?
Când am împlinit 40 de ani, la Veneția, cu toată familia și prietenii mei.

Restaurantul ideal pentru o cină romantică.
Orice plajă.

Articolul de beauty pe care îl ai mereu în geantă?
Mascara „ I Feel Pretty ” de la Melkior.

Te-ar putea interesa si: Printurile florale: atractia noului sezon