Bine ai venit in lumea denimului, un taram unde stilul si confortul se imbina perfect pentru a oferi o tinuta atemporala. Indiferent de sex, blugii raman o piesa de baza in garderoba, dar stim cu totii cat de dificil poate fi sa gasesti perechea perfecta. Cu atatea stiluri, culori si forme disponibile, procesul de selectie poate deveni copleșitor. Iata cateva sfaturi care sa te ajute in aceasta calatorie.

Sfaturi pentru alegerea blugilor pentru barbati

1. Confortul inainte de toate

Barbati au tendinta de a opta pentru stiluri slim sau regulare. Oricare dintre acestea e o alegere solida, dar asigura-te ca materialul are o oarecare flexibilitate si iti permite sa te misti liber. Recomandarea noastra: blugii pentru barbati Emporio Armani.

2. Tonuri neutre pentru versatilitate

Nuantele de albastru, gri sau negru pot fi purtate in mai multe contexte si combinate cu diferite tipuri de incaltaminte si tricouri, asa ca alege-le cu incredere..

3. Buzunare incapatoare

Daca porti multe obiecte mici dupa tine, atunci ai nevoie de o pereche de blugi cu buzunare suplimentare. Vei scapa de multa bataie de cap atunci cand vei iesi din casa.

4. Atentie la marime

Cand iti cauti blugii potrivit, este foarte important sa iti stii marimea. Blugii prea stramti sau prea largi pot duce la disconfort si un aspect inestetic, asa ca ai intotdeauna grija ca modelul pe care il cumperi este potrivit pentru tine si iti avantajeaza silueta.

Sfaturi pentru alegerea blugilor pentru femei

1. Alege modele cu tesaturi elastice

Blugii din materiale usor elastice sunt potriviti pentru orice silueta, asa ca alege astfel de modele, daca vrei confort sporit la fiecare purtare.

2. Alege croiala potrivita

Cand vrei sa iti gasesti o pereche de blugi, este important sa stii care este forma siluetei tale, pentru a alege modelul care te avantajeaza. Daca ai silueta para, de exemplu, trebuie sa eviti blugii skinny, pentru ca iti vor scoate in evidenta imperfectiunile. Cei evazati sau drepti sunt potriviti, pentru ca echilibreaza silueta in partea de jos.

3. Inaltimea taliei este cheia

Talia inalta ajuta la modelarea siluetei si ofera iluzia unor picioare mai lungi, asa ca blugii cu o astfel de talie sunt legerea ideala, mai ales daca esti mica de inaltime. Pe langa confortul pe care il ofera, acesti jeans sunt usor de asortat, putand fi purtati atat cu tricouri simple, cat si cu topuri elegante sau camasi. Noi iti recomandam blugii de la Karl Lagerfeld pentru un look modern.

4. Accesoriile fac diferenta

Daca ai o silueta zvelta, esti inalta si supla, atunci accesoriile sunt absolut necesare, pentru a obtine o tinuta de revista. Curelele, pantofii sunt piesele cu care te poti juca, pentru a obtine diferite combinatii de tinute.,

5. Atentie la buzunare

Buzunarele de la spate sunt esentiale, daca vrei sa obtii un posterior voluptos.
Fii atenta ca fiecare buzunar sa fie asezat fix in centru, pentru a echilibra silueta, si sunt pozitionate cat mai sus. Buzunarele un pic lasate iti scurteaza picioarele, iar cele foarte mici iti fac posteriorul sa para mai mare decat este de fapt.

6. Alege materiale de calitate

Blugii sunt piese esentiale in garderoba, asa ca investeste in materiale de calitate, care vor trece testul timpului.

Cum sa arati mereu bine in blugi

Opteaza pentru materiale groase si cusaturi rezistente

Pentru a arata bine in blugi, este foarte important sa alegi piese din materiale de calitate. Cauta cusaturi rezistente in jurul marginilor, buzunarelor si panourilor laterale, pentru a te asigura ca nu se vor rupe sub presiune. De asemenea, opteaza pentru materiale mai grele si blugi cu nasturi si fermoare bine construite.

Cumpara acelasi model de blugi in mai multe nuante

Daca ai gasit o pereche de blugi care ti se potriveste, cumpar-o in mai multe nuante si scapa de grija pentru cativa ani.

Cand nu stii ce ti se potriveste, alege blugi intr-o culoare inchisa

Daca vrei sa obtii un efect de subtiere sau pur si simplu nu stii sigur ce ti se potriveste, alege blugi intr-o culoare inchisa. Evita decolorarile care apar doar pe fese sau pe coapse si alege materiale intr-o singura culoare. Pe langa faptul ca te avantajeaza, te ajuta sa compui o tinuta ceva mai eleganta.

Poarta blugii cu tocuri... cu exceptia cazului in care porti blugi stramti
Tocurile pot aduce un plus de stil si alungesc picioarele. Singura exceptie este atunci cand porti blugi skinny. De asemenea, blugii pana la glezna arata, de obicei, mai bine cu pantofi josi sau botine.