Atunci când decizi să cheltui o anumită sumă pe o geantă frumoasă, vrei să știi dacă aceasta reprezintă o investiție bună. Un accesoriu de lux trebuie să satisfacă toate nevoile practice pe care le îndeplinește oricare altă poșetă, dar, mai presus de orice, îți conturează un stil wow. Da, acele genți de la branduri renumite care au prețuri exorbitante pot fi piesele de rezistență ale ținutelor. 

Dacă vrei să investești și tu într-o geantă de firmă, îți spunem noi care sunt cele 5 modele care merită toți banii!

Geanta matlasată Chanel 
Geanta matlasata Chanel

Sursa foto: Chanel.com

Nimic nu definește luxul mai bine decât o geantă Chanel. Materialul matlasat flosit pentru realizarea poșetelor care poartă semnătura acestui brand a fost parte integrantă din istoria Chanel încă de la începuturile sale; atunci, în 1955, Coco Chanel înseși a creat prima sa geantă - este vorba despre modelul 2.55, care are o formă dreptunghiulară și care nu trebuie confundat, însă, cu geanta Chanel Classic Flap (în ciuda faptului că cele două item-uri seamănă izbitor de mult). 
Diferența principală dintre cele două este că Chanel 2.55 are o clemă dreptunghiulară ”Mademoiselle” și o curea metalică, în timp ce Classic Flap este accesorizată cu o clemă CCs ce se încrucișează cu o curea din lanț și piele.

Indiferent de modelul de geantă Chanel pentru care optezi, un astfel de accesoriu se va distinge din mulțime în orice ocazie. 

Prada ”Galleria”

Tanara imbracata in negru cu geanta Prada pe umar

Sursa foto: Prada.com

Denumită oficial ”Galleria” de către cei de la Prada, geanta pe care ți-o prezentăm acum este cunoscută deseori sub numele de geanta Saffiano Lux, după pielea din care este confecționată. Modelul a fost creat de către Mario Prada, fondatorul mărcii și, totodată, bunicul actualului său director de creație, Miluccia Prada. 

Saint Laurent Uptown

Tanara cu sapca si geaca din piele purtand o geanta pe umar

Foto: Instagram/aliziazuschlag

Pielea tratată termic, dar și textura reliefată a materialului crește rezistența la apă și la zgârieturi, astfel că Prada ”Galleria” poate fi considerată una dintre acele accesorii care pot face obiectul unei moșterniri din generație în generație!

Atunci când porți o geantă Saint Laurent este ca și când ai spune o poveste despre istoria acestui brand. Interesant este faptul că gențile sunt denumite după locurile.

preferate ale designerului din Paris. Inspirată de una dintre muzele sale este și colecția Uptown, de altfel și cea mai celebră dintre creațiile sale.

Louis Vuitton NéoNoé

Tanara cu fusta alba si bluza bleu, purtand o geanta Noe Noe de la Louis Vuitton

Foto: louisvuitton.com

Louis Vuitton NéoNoé reprezintă un real simbol al casei de modă al cărei nume în poartă. Modelul a fost realizat pentru prima dată în 1932 și a fost creat cu scopul de a permite clienților să-și transporte șampania cu stil. De atunci, imprimeul a trecut printr-o serie de schimbări, astfel că astăzi geanta se remarcă prin printul monogramat care poartă semnătura brandului și prin garniturile din piele colorată, ce conferă un aer chic acestui model clasic de poșetă. 

Michael Kors

Tanara care coboara din masina cu o geanta Michael Kors

Foto: MichaelKors/Instagram

Modelele brandului Michael Kors sunt o alegere excelentă dacă îți dorești o geantă de mână sau de umăr pe care să te poți baza ani de zile și pe care să o cumperi la un preț accesibil. Dacă ești în căutarea unei genți de firmă versatile, pe care să o poți purta la birou, dar și prin oraș, alege o poșetă Michael Kors de pe sportcouture.ro.