Fusta Midi este o piesa esentiala a unei capsule ideale in sezonul de tranzitie, insa este foarte usor sa cadem in mediocru daca nu avem grija la styling-ul ei, asadar Sport/Couture.ro are atat o selectie de modele in trend, dar si piesele potrivite pe care sa le porti la o Fusta Midi.

Iata mai jos sugestiile noastre, disponibile in magazinul Sport/Couture de la Baneasa Shopping City, dar si online:

  1. The Hoodie Way– fustele in tinute sporty sunt cele mai intalnite combinatii in ziua de astazi si cine se poate impotrivi unui look feminin, confortabil si cool in acelasi timp? Poarta-ti fusta midi cu jachete sport de la branduri precum adidas sau Y-3 si sandale colorate, ca sa iesim din monoton.

 

  1. Rochie si Trench – combinatia rochie si trench nu e noua, insa cand ambele sunt midi si mai adaugi o pereche de bocanci, rezultatul nu poate sa fie decat unul extrem de modern, cu usor aer retro, care te va face sa te simti ca pe strazile Saptamanilor Modei din Londra atunci cand defilezi. S-ar putea spune ca tonurile neutre se potrivesc cu sezonul de tranzitie, insa trebuie sa recunoastem ca se potrivesc oricand.

 

 

  1. Crop top si sneakers – piesele sporty si-au facut loc atat printre trendurile zilelor noastre, cat si in garderoba ta cu siguranta, asa ca sneakersii nu ne lasa la greu nici de data asta. Jocul de volume si proportii in acest look pun in evidenta atat fusta midi, cat si corpul tau, indiferent de tipul tau de silueta. Kendall adauga o pereche de ciorapi ca sa transforme tinuta intr-una si mai jucausa, asa ca niciun accesoriu in plus nu strica.
  2. The Blazer Way – daca vorbim de fuste, trebuie sa vorbim si de sandale, posete si ruj. Fusta midi a ramas o clasica si in tinutele elegante, la dunga, cu accesoriile potrivite si cu jacheta potrivita, pentru ca orice tinuta de seara trebuie un sacou pentru serile reci. Si daca nu este sacoul unui domn, trebuiesa fie un sacou Burberry.

  Articol realizat de Andreea Miclaus.