Rafinamentul nu este influentat doar de hainele pe care le porti, ci si de atitudnea pe care o ai. Atunci cand vrei sa iti compui o tinuta simpla si eleganta, trebuie sa te asiguri ca:
  • Transmite mesajul potrivit
  • Iti imbunatateste starea de spirit
  • Te face sa te simti puternica
  • Iti ofera o alura demna

Nu este deloc greu ca la final sa obtii un look impecabil. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de cateva reguli care te vor ghida in acest proces.

Incepe cu baza

Regula de baza pentru un stil elegant este sa porti haine care sunt perfecte pentru silueta ta si iti scot in evidenta punctele tari. Hainele nu ar trebui sa fie nici prea stramte, nici prea largi, ci sa para turnate pe tine.

Fii atenta la detalii

Asigura-te ca toate hainele tale sunt impecabile, fara cute si calcate, iar accesoriile - posetele, pantofii si curelele, sunt in armonie cu tinuta si intre ele.

Mizeaza pe stilul clasic

Stilul clasic nu se demodeaza niciodata si arata intotdeauna elegant si atragator. Acestea se potrivesc unei game variate de siluete si sunt, de asemenea, adaptabile.

Evita culorile stridente sau modelele indraznete

Culorile vii si modelele indraznete pot fi alegeri bune, dar, uneori, pot fi coplesitoare si chiar vulgare. Este mai bine sa optezi pentru modele delicate sau simple si tonuri blande.

Alege materiale de lux, cum ar fi casmir, satin sau matase

Tesaturile de lux, cum ar fi casmirul, pashmina, matasea, lana isi merita banii din plin, pentru ca iti transforma tinuta. Sunt moi si respirabile si au un aspect clasic si elegant.

Accesoriile bune sunt importante

Accesoriile de calitate superioara adauga caracter tinutei. Cand le alegi, fii atenta la materiale si la model. Evita-le pe cele care par ieftine, pentru ca iti pot distruge tinuta.

Alege haine adecvate varstei tale

Alegerea hainelor potrivite varstei este extrem de importanta. Pe langa faptul ca arati mai bine, vei impune respect.

Tine-ti umerii drepti si stai cu incredere

O postura buna si o imagine care proiecteaza incredere si calm sunt importante pentru a arata elegant. Postura buna arata ca nu esti intimidata de nimic si ca esti mereu in control.

Astfel, o tinuta simpla si eleganta nu inseamna doar sa alegi hainele potrivite, ci si sa ai atitudinea corecta. Increderea in tine este cel mai important accesoriu!