Colec╚Ťia┬áHogan Prim─âvar─â / Var─â 2017┬ácelebreaz─â cu bucurie ╚Öi culoare cei 20 de ani ai brand-ului ├«n industria modei. Hogan a revolu╚Ťionat ideea de ├«nc─âl╚Ť─âminte casual, propun├ónd o nou─â filozofie de via╚Ť─â. Odat─â cu introducerea pantofului sport de lux, un pantof care ├«mbin─â detalii din lumea sportului cu tendin╚Ťe urbane moderne, Hogan a devenit un simbol al elegan╚Ťei informale.

Hogan reinterpreteaz─â modelele iconice ale brandului ├«ntr-un concept pop ÔÇô glam, realizat din printuri artistice cu design floral ╚Öi inimi tridimensionale. Imprimeurile care se reg─âsesc pe ├«nc─âl╚Ť─âmintea ╚Öi accesoriile Hogan ofer─â un aer fresh ╚Öi sofisticat ├«ntrgii colec╚Ťii.

Tineri pozand imbratisati in studio

┬áLansat ├«n 1986 ╚Öi inspirat din universul crichet-ului, primul pantof Hogan reprezint─â unul dintre cele mai apreciate din istoria brandului. Sezonul acesta, modelul este realizat din p├ónz─â ╚Öi este disponibil ├«n dou─â combina╚Ťii puternice de culori ÔÇô ro╚Öu ╚Öi roz sau verde ╚Öi albastru. Acest model ├«ntruchipeaz─â pe deplin viziunea promovat─â de Hogan Club: casual, modern ╚Öi versatil. ├Än cadrul show-ului a fost prezentat ╚Öi noul model Hogan H320, disponibil ├«n dou─â variante: cu sau f─âr─â ╚Öiret, realizat din diverse modele de piele cu aplica╚Ťii metalice sau perle.