Indiferent ca ii preferi clasici, colorati, cu tinte, in doua culori, cu platforma sau toc masiv - pantofii loafers a devenit cea mai populara piesa din garderoba in acest sezon, concurand in eleganta cu trench-ul si fusta neagra. De la Bella Hadid - cel mai tare influencer al momentului, Zoe Kravitz si Jennifer Aniston, toata crema de la Hollywood se plimba in loafers.

Poarta pantofi loafers cu sosete lungi ca Bella Hadid

Pentru adeptii stilului chunky loafers, noi propunem aceasta pereche de pantofi loafers Marc Jacobs, cu o silueta masculina si detalii perfect conturate. Culoarea si modelul te inspira la o multitudine de tinute, dar cea mai cool ni se cea de scolarita obraznica, cea aleasa de Bella Hadid: sosete lungi, fusta creion si jacheta crop pentru zilele prietenoase de primavara.  

Poarta tinuta vintage + loafers ca Zoe Kravitz

Varianta perfecta de loafers de la Tod's pentru a se asorta de minune tinutelor relaxate si extrem de chic purtate de Zoe Kravitz este cea cu toc masiv si logo metalic discret. Alege o tinuta relaxata, in care sa te simti comod si inspira-te din combinatia evergreen galben mustar plus carouri.

 

Jennifer Aniston alege loafers cu toc 

 

 

 Pantoful loafer cu toc de la Hogan este varianta perfecta, comoda si eleganta pentru plimbarile urbane de primavara. Jennifer Aniston pare sa stapaneasca perfect stilul chic urban cu trench clasic si jeansi 3/4 impreuna cu nelipsitii loafers cu toc patrat, cat mai comod.

Cum sa porti pantofii loafers

  • Poarta pantofii loafers cu o pereche de pantaloni drepti, ideali fiind cei care se opresc fix deasupra gleznei. Skinny jeans nu sunt o solutie pentru chunky loafers.
  • poarta pantofii loafers pentru femei cu ceva scurt: fusta mini sau pantaloni scurti.
  • adauga un blazer
  • poarta pantofii loafers cu sosete contrastante sau dres.

Reguli de stil de care sa tii cont cand porti pantofii loafers

  • pentru un look casual, poarta loafers femei cu o pereche de jeansi cu aspect uzat sau cu croiala de mom jeans sau boyfriend jeans.
  • pentru un look mai elevant, poarta o camasa cu jeansi drepti si pantofi loafers. 
  • rochiile mini, midi sau maxi sunt ideale pentru a fi purtate cu o pereche de loafers.