Anotimpul noilor inceputuri, primavara, este momentul in care simtim dorinta sa ne reinventam printr-o schimbare de look, fie ca este vorba despre un machiaj indraznet, o tunsoare ultra-chic sau o garderoba stylish, care sa ne puna in valoare. Si pentru ca nu este intotdeauna simplu sa faci o selectie a pieselor potrivite, care sa te aduca in lumina reflectoarelor, iti aducem mai aproape o serie de outfit-uri menite sa ofere garderobei tale un update in noul sezon.

Pentru fashionistele elegante, care viseaza la un look desprins de pe Covorul Rosu, celebrul brand Italian Red Valentino a pregatit o rochie rosie, ce se remarca prin volanele jucause, ce se va face remarcata cu fiecare purtare. Design-ul oversize aduce un plus de atitudine acestei creatii, ajutand-o sa obtina statutul de must-have al noului sezon.

Daca ti-ai propus sa adopti o atitudine laid-back-chic, desprinsa de pe strazile Parisului, celebrul label Francez Zadig & Voltaire iti propune un tricou lejer, realizat in colaborare cu artista Virginia Elwood, cunoscuta in lumea iubitorilor de tatuaje. Decorat cu scheleti si cu motive din lumea circului, acest t-shirt cu design basic este potrivit pentru a crea un outfit urban-cool.

In cazul in care iti doresti o tinuta plina de personalitate, care sa te puna in valoare fara pic de efort, poti apela cu succes la acelasi label Parizian, ce are in repertoriu o serie de tinute promovate de supermodelul Bella Hadid, ce pot fi remarcate in look-book-ul S/S ’17 Zadig & Voltaire.

Creatia noastra preferata este o rochie ce debordeaza de feminitate si se remarca prin print-ul din lumea circului si prin volanele jucause, menite sa scoata la iveala copila din tine.

Brand-ul Just Cavalli aduce in lumina reflectoarelor o noua colectie indrazneata, in care predomina elementele opulente, precum aplicatiile oversize si imprimeul snakeskin, in nuante tari. Alegerea noastra este o rochie in celebrul print-reptila, ce se remarca prin mix-ul de culori vibrante, menite sa te scoata din anonimat cu fiecare purtare. In cazul in care rochiile nu sunt prima ta optiune, poti opta pentru o camasa cu design clasic, in acelasi motiv-vedeta promovat de designer-ul Italian.

Accesoriile au puterea de a ridica o tinuta pe noi culmi ale stilului, de aceea alegerea lor nu este intotdeauna facila.

Pentru a fi sigura ca outfit-urile tale se ridica la inaltime, brand-ul Marc Jacobs iti propune o pereche de pantofi sport, ce imbina in mod ideal design-ul in tendinte si utilitatea.Realizati din bumbac negru si decorati cu aplicatii jucause pentru un plus de originalitate, acesti pantofi sport iti vor upgrada cu usurinta outfit-urile, conferindu-ti deasemenea un plus de confort.