Desi suntem in miezul iernii, merita sa aruncam o privire la colectiile primavara-vara 2017 si sa examinam trend-urile in materie de accesorii, pentru a putea face o selectie a pieselor-cheie, ce ne vor ridica outfit-urile pe noi culmi ale stilului in noul sezon.

Pentru ca tuturor ne plac pantofii, iata cateva dintre  noutatile pe care ni le aduc designerii internationali:

Espadrilele sunt vedetele sezonului estival iar celebrul designer Marc Jacobs aduce in prim-plan un model ce te va cuceri prin aplicatiile jucause, in nuante vibrante, menite sa te duca cu gandul la o vacanta insorita. Talpa din iuta, specifica modelului, iti va oferi un grad sporit de confort chiar si in zilele in care mersul pe jos ar putea deveni obositor.

Celebrul brand britanic Burberry aduce un plus de feminitate clasicilor pantofi sport, decorandu-i cu un imprimeu jucaus, inspirat din operele de arta realizate in propriul studio de design. Bujorii reprezentati in nuante de roz-pudra se remarca prin aerul proaspat pe care il degaja, in timp ce materialul rezistent din care acesti pantofi sunt realizati iti va oferi un plus de confort.

Creatiile Red Valentino se remarca prin eleganta degajata iar pantofii recomandati de celebrul brand pentru noul sezon imbina cu succes rafinamentul clasic si detaliile contemporane. Pentru femeile stylish, ce acorda o importanta deosebita detaliilor, Red Valentino aduce in prim-plan o pereche de botine decupate, realizate dintr-un mix somptuos de piele intoarsa si piele fina si decorate cu stelute metalice, pentru un aspect jucaus. Tocul inalt contribuie la aerul “hot” al acestor botine atemporale.

Trend-ul sport-meets-glam este din nou la putere in noul sezon iar brand-ul Michael Michael Kors ne propune o pereche de pantofi sport realizati din piele fina de culoare aurie. Logo-ul celebrului brand este reprezentat pe o placuta metalica ton pe ton, element ce sporeste aerul cool al acestor pantofi sport, transformandu-i intr-un adevarat statement al noului sezon.

Fie ca vei alege sa intampini primavara intr-o pereche de botine stylish, cu toc inalt, fie ca iti vei updata garderoba sport cu o pereche de pantofi confortabili, cu imprimeu jucaus, creatiile propuse de designeri te vor ajuta sa iti exprimi liber personalitatea si sa transformi strada in propriul tau runway.