Incepe noul an cu printurile potrivite pentru a-ti seta vibe-ul anului 2020. Iata care sunt trendurile in materie de printuri anul acesta, direct de la Saptamanile Modei din Milano, Paris, Londra si New York. Mai mult, SportCouture.ro iti pune la dispozitie toate piesele vestimentare in trend:

 

  1. Checkmate – imprimeul de sah ameninta animal print-ul anul asta si castiga incet-incet tot mai mult teren. Daca ai curajul, alege un outfit checkerboard din cap pana in picioare. Marc Jacobs se joaca sah sezonul asta si propune tot felul de piese cu acest print:

 

  1. Dreamy Florals – e destul de greu ca imprimeurile florale sa iasa din trend, insa ce-I drept unele tipuri de imprimeuri florale se demodeaza, altele revin. Acum sunt la mare cautare cele cat mai colorate, mai marunte si cu alura de reverie. Cam asa cum abordeaza Paul Smith acest imprimeu:

 

 

  1. Polka dots – si bulinele au un aer retro in zilele de astazi, insa nu le spunem nu. Tot mai purtate atat pe runway, cat si in street style, polka dots se intorc si acapareaza designeri precum Marc Jacobs:

 

 

  1. Abstract symmetrical – printurile abstracte si formele simetrice fac echipa anul asta. Arta si sculptura patrund tot mai mult in industria modei, iar Tory Burch stie de mult asta:

 Articol realizat de Andreea Miclaus.