Evenimentele verii, menite sa introduca un boost de distractie si relaxare in viata ta, reprezinta un moment mult asteptat, pentru care fiecare fashionista se pregateste cu desavarsire din momentul in care razele soarelui incep sa prinda putere, transformand zilele mohorate intr-o amintire indepartata.

Rochii lejere, realizate din materiale diafane, sau dimpotriva, piese rafinate, decorate cu aplicatii stralucitoare, fiecare dintre acestea asteapta sa isi gaseasca locul in bagajul tau pregatit pentru destinatii de vacanta.

Dintre acestea, am ales cateva modele cu ajutorul carora aparitiile tale in sezonul estival vor parea desprinse de pe Covorul Rosu.

Cunoscut pentru aerul cool, specific Parizian, al produselor pe care le promoveaza, celebrul brand Zadig & Voltaire aduce in prim-plan o rochie realizata din material fin la atingere, in care design-ul boho si detaliile jucause se impletesc in mod ideal.

Tanara in rochie leoapard pozand in studio

Print-ul extins, leopard, este un element menit sa atraga privirea, care aduce un aer ultra-stylish tinutei, ajutand-o sa se remarce cu fiecare purtare.

Special pentru petreceri stylish, ce au loc dupa lasarea serii, designerul american Marc Jacobs ne propune o creatie de inspiratie Victoriana, cu aer romantic, ce va deveni o piesa de rezistenta a tuturor outfit-urilor in care vei alege sa o integrezi.

Tanara in rochie neagra pozand spatele

Albul este la putere in noua colectie Michael Michael Kors – rochii lasate pe umeri, din crochet sau creatii delicate, menite sa iti evidentieze formele – fiecare dintre acestea reprezinta o alegere stylish si relaxata in acelasi timp, ce te va conduce pe podiumul de asfalt de dimineata pana seara.

Tanara in rochie alba eleganta cu geanta bej in mana

Elegante si versatile, oricare dintre aceste rochii reprezinta o alegere inspirata, care iti va upgrada in mod fabulos garderoba destinata noului sezon.