In 2019, trendurile sporty acapareaza tot mai mult din industria fashion datorita unei tendinte majore de a avea libertate de miscare si comfort intr-un outfit cat mai stylish. Asa a luat nastere trendul masiv Sporty Chic, pe care fiecare fashionista l-a incercat macar o data, iar multe dintre ele l-au transformat in stilul lor caracteristic. Este destul de usor sa recreem o tinuta sporty chic in ziua de azi, insa cel mai important este sa ne adaptam stilul propriu la trendurile care sunt pe val, pentru a ne pastra amprenta personala. Iata cateva metode simple de a completa un look obisnuit de orice fel, astfel incat sa devina un outfit sporty chic, exclusiv cu piese din magazinul Sport/Couture.ro:

  1. Adauga un hanorac – la rochie, fusta sau chiar camasa, nu mai e nimic ciudat cand vine vorba de trenduri. Jacheta sport iti va tine de cald in sezonul de tranzitie indiferent peste ce o porti si, mai ales, iti va completa si upgrada outfit-ul. Nu doar adidas sau Y-3 sunt in top la acest capitol, noua linie The Marc Jacobs exploreaza trendurile sporty chic si le duce la un alt nivel in colaborarile cu the New York Magazine sau Peanuts:
  2. Mini-backpacks – experimenteaza cu accesoriile mai mici care vin din zona sportiva, precum ghiozdanele, borsetele sau noile chiar 2 in 1. Aceste accesorii care necesita cat mai putin efort din partea ta in a le purta, intrucat sunt foarte bine fixate in jurul corpului tau, reprezinta noua nota de sporty chic in 2019 si arata cel mai bine in outfituri monocrome, in culori aprinse:
  3. Set Trening + Tocuri = Sporty Chic. Acesta este intr-adevar unul dintre cele mai abordate trenduri datorita twist-ului creat: un top si o pereche de pantaloni sport de la unul din cele mai renumite branduri in domeniu, precum Y-3 sau adidas, alaturi de o pereche de pantofi cu toc, botine sau sandale. Pe cat de mult se opun cele doua stiluri, pe atat de mult se atrag in mixul perfect:
  4. Adauga o pereche de sosete – sosetele raman in continuare una dintre cele mai controversate piese, pentru ca nu exista decat relatii love sau hate pentru acestea, niciodata amandoua! Sosetele au depasit faza ”de purtat doar cu pantofi sport” si au ajuns la performanta de sandale, mocasini, botine sau pantofi. Nu mai exista reguli in moda, asa ca daca esti o persoana care nu se teme sa experimenteze in moda, ia-ti un set de sosete stylish care sa iti scoata outfit-urile din monoton.
  5. Camasa alba si Pantaloni Sport – puncte bonus daca sunt ambele largi ca fit si albe de culoare, dar nu e obligatoriu. Insa trendurile sunt trenduri, iar nimeni nu poate purta un astfel de trend mai bine decat Bella Hadid. Camasa alba e un must-have, toata lumea are in garderoba macar una, iar pantalonii sport… cam rar lipsesc pe vremuri ca cele in care traim. Cert e ca Sporty Chic nu se opreste nicicum pentru moment.

 

 Articol realizat de Andreea Miclaus.