Primavara a sosit, asa ca e momentul sa facem curat in garderoba, sa ascundem compleul de ski si sa scoatem rochiile, salopetele si outfit-urile de primavara. 

Fie ca preferi rochia, fie ca preferi salopeta, este loc pentru amandoua anul asta, pentru ca statementul sezonului sta in one-piece-uri clasice cu styling-uri moderne. SportCouture.ro iti propune brandurile pe care la le alegi pentru rochia sau salopeta ta ideala si vine si cu sugestii de stilizare:

1. Rochia florala  este o rochie extrem de timeless, dar foarte moderna si fresh in acelasi timp. Cu inocenta de altadata si un vibe al anilor 90, rochia florala Marc Jacobs poate fi purtata fie cu sneakersi, fie cu sandale, fie cu bocanci, accesorizarea tine doar de tine:

Tinere pe strada purtand rochii cu flori

2. Salopeta Denim One Teaspoon - denimul va fi introdeauna o alegere smart, iar o salopeta denim e nici prea cuminte, nici prea indraznet, exact ce ai nevoie in garderoba si tu, si orice fashionista adevarata. Poarta salopeta denim One Teaspoon cu accente albe, cu sandale sau botine, e alegerea ta, important e sa o accesorizezi pe masura:

Tinere imbracate in salopete din denim

3. Little Black Dress by Red Valentino - nu poti sa nu ai cel putin o rochie little black Red Valentino, mai ales cand brandul vine in fiecare sezon cu noi modele si abordari a mini-rochitei negre. Alege o geanta oversized si sneakersi, sau poate chiar un underlay. Daca nu, cizme cowbody si un crossbody vor fi suficiente pentru un look mai casual, depinde doar de tine:

Domnisoare purtand pe strada mica rochie neagra

 Articol realizat de Andreea Miclaus.