Cate camasi ai in dulap? Cate din ele sunt la moda? Daca nu esti multumita de raspuns, poate ca a venit vremea sa-ti reimprospatezi garderoba. Da o raita impreuna cu barbatul din viata ta si prin dulapul sau, s-ar putea sa ajungeti impreuna la aceeasi concluzie si in ce priveste stilul lui. Din fericire, SportCouture  s-a pregatit pentru astfel de situatii, asadar iti pune la dispozitie cele mai cautate modele de camasi dama si camasi barbati in 2020. 


Cele mai cautate camasi dama 2020

Descopera ce se poarta anul acesta si faceti cateva achizitii pentru tine si pentru el, care sa va scoata stilul din anonimat. 


Camasa boyfriend


    Stilul boyfriend isi face aparitia in tinutele feminine in 2020 in absolut toate obiectele de imbracaminte, de la sacouri si geci, pana la camasi, stilul mai larg si mai masculin fiind extrem de apreciat. Caracteristicile de baza pentru camasa boyfriend sunt croiul larg, manecile supradimensionate si lungimea excesiva. Pentru un look deosebit de trendy si cool, alege camasa Hell Yeah ONETEASPOON purtata in pantaloni in partea din fata, accesorizata cu o pereche de blugi. 


Camasa alba clasica


    Pentru un look effortless si cool, dar in acelasi timp elegant si ingrijit, nu poti da gres cu o camasa alba clasica! Exista un motiv pentru care aceasta camasa ramane in trenduri de atata timp, si acest motiv este versatilitatea ei. Putand fi purtata atat in tinute office la costum sau casual cu blugi, va iesi in evidenta prin calitatea materialului si felul in care tu decizi sa o accesorizezi. 


Camasa cu funda la gat


    Exista o eleganta aparte si un aer clasic la acest stil de camasa si nu este nicio surpriza ca este in trenduri chiar si in 2020! Incearca sa o porti in tinute office cu pantaloni slim care sa echilibreze tinuta si neaparat cu pantofi cu toc. Noua ne place camasa Michael Michael Kors  datorita calitatii materialul si culorii. Te sfatuim sa o asortezi la o pereche de pantaloni galbeni pentru un contrast potrivit care sa te scoata in evidenta. 

Camasa cu imprimeuri florale


    Imprimeurile florale sunt la moda in 2020 datorita prospetimii pe care o confera oricarei tinute si aerului de anii 80 pe care il transmit. Potrivite atat pentru birou, cat si pentru o iesire cu prietenele, camasile cu imprimeuri florale chiar au parte de o revenire! Pentru un constrast cu adevarat puternic, te sfatuim sa alegi o camasa neagra cu imprimeuri florale in culori puternice, precum camasa de matase Red Valentino. Aceasta va fi pata de culoare a tinutei tale, deci o poti asorta cu ceva mai deschis in partea de jos. 


Cele mai cautate camasi barbati 2020


Camasa din in


    Extrem de potrivite pentru lunile calde de vara, camasile din in pot fi purtate atat la plaja ca parte dintr-o tinuta relaxata, sau chiar la costum, in functie de eveniment. Evita totusi sa o porti cu cravata. Te sfatuim sa o asortezi cu o pereche de pantaloni scurti, cu blugi sau pantaloni chinos in cazul in care ai optat pentru o tinuta casual. Daca vrei sa porti o camasa din in la costum, te sfatuim sa alegi camasa de in. Textura sa si inchiderea tip tunica vor contrasta cu costumul, elevandu-ti astfel look-ul. 


Camasa slim fit


    Pentru un look cu adevarat elegant, dar care sa-ti puna in valoare si orele pe care le-ai petrecut toata iarna la sala, nu poti alege decat o camasa Slim Fit PS Paul Smith. Croiala speciala si simplitatea acestei camasi o vor face potrivita pentru orice tinuta smart casual. 


    Alege modelul preferat de camasa si du-ti stilul la urmatorul nivel!