Sezonul primavara-vara 2020 se anunta unul special din mai multe puncte de vedere, mai ales pentru ca vom iesi ceva mai tarziu din casa. Cateva tinute raman in trend, dar altele se vor pierde inevitabil in istoria apusa a modei last season. In ce priveste rochia casual, citeste lista noastra de sugestii pentru a ramane in tendinte si viziteaza magazinul Sport/Couture pentru un binemeritat refresh!

 

Rochia casual din denim

Tanara cu papuci si rochie din denim

Nimeni nu se satura de o rochie casual clasica, cu atat mai putin de cea din denim care transmite relaxare chiar prin natura materialului. Pentru un look laid back și contemporan in egala masura, incearca rochia Braxton ONETEASPOON. O poți purta tot cu ceva casual, cum ar fi o pereche de botine sau cu sandale.

 

Rochia casual crosetata

Tanara care sta rezemata de niste bare metalice cu poseta pe umar

O rochie dintr-un material neobisnuit va atrage intotdeauna atentia, fie ca o porti la munca sau la ziua cea mai bune prietene. Asigura-te ca materialul este de calitate, crosetat corespunzator, si poart-o cu placere alaturi de o pereche de tenisi pentru un plus de originalitate.

Rochia casual cu buline

Tanara bruneta cu rochie neagra din voal pozand in studio

Se pare ca sezonul acesta nu animal printul este rege! Dominatia polka dots-urilor este pe cale sa inceapa si ar fi pacat să nu faci parte din aceasta noua miscare trendy. Asorteaz-o cu sandale sau pantofi si lasa bulinele haioase sa te aduca in centrul atentiei.

Rochia casual cu imprimeu

Tanara bruneta cu rochie neagra cu imprimeu, din voal


O alta moda care pur si simplu nu renunta este cea a imprimeurilor. Ai grijă ce culori alegi in functie de ce vrei sa transmiti. Daca vrei un look relaxat incearca niste culori calde, dar daca vrei sa iesi in evidenta foloseste un contrast de culori. Afla ce imprimeuri se poarta in acest sezon ca sa fii, intr-adevar, o aparitie de exceptie. Daca tot vorbim de contrast, noua ne place rochia Red Valentino.

Rochia casual sport

Tanara care sta in picioare pe un piedestal in studio foto, cu perete cu bolta in spate

Pentru zilele cand te simti feminina si delicata, dar parca totusi nu ai refuza putina activitate fizica, iti recomandam rochia Y-3 . Incalta si o pereche de adidasi de calitate si nu vei avea cum sa dai gres cu urmatoarea ta aparitie.

Rochia casual lunga

Femeie blonda in rochie bleu, stand usor aplecata

Poate ca nu te simti mereu jucausa si astazi ai nevoie de putina seriozitate. Rochia casual lunga nu te lasa la greu nici in acest sezon. Daca totusi nu vrei ceva atat de serios ca negrul, poti incerca sa porti o rochie casual rosie sau verde. Accesorizata cum trebuie, poate cu niste sandale dragute, sigur te va scoate din anonimat.

Rochia casual din material transparent

Stim, astazi te simti increzatoare si poti munta muntii! Ce alt moment mai prielnic pentru a imbraca rochia ta preferata see through? Ai grija totusi in ce context o porti, s-ar putea ca la munca sa nu fie chiar ok. In functie de cat de increzatoare esti, o porti purta cu un sutien dragut pe dedesubt sau un top colorat care sa te scoata in evidenta.

Rochia casual - camasa

Tanara cu rochie scurta in carouri, tinand un pardesiu in mana


Da, si noi mai furam camasile iubitilor nostri si nu ne e frica sa recunoastem! Daca totusi vrei sa imbini lookul masculin cu cel feminin, poti alege o rochie camasa. Ai la dispozitie o gama variata de incaltari, de la botine la adidasi. Apropo, vezi care sunt colaborarile fresh ale sezonului!

Rochia casual mini

Tanara bruneta pozand cu atitudine cu o poseta in mana

Indiferent de model, rochia mini a fost si va ramane garantat un attention stealer. Fie ca o porti stransa pe corp sau cu o croiala putin mai relaxata, vei fi mereu in centrul atentiei. O musculatura tonifiata a picioarelor ajuta mereu, asa ca nu mai zabovi pe canapea. Accesorizeaz-o cu o pereche de adidasi albi pentru un look retro cool.

Rochia casual maxi
Tanara cu rochie lunga si cizme lungi, noapte, umbra, lumina difuza

La polul opus avem rochia maxi, pentru zilele cand soarele este pur si simplu necrutator. Pentru un plus de eleganta si rafinament poti alege o rochie Just Cavalli. Completeaza tinuta cu o pereche de pantofi cu toc. 

Orice ai alege, cel mai important este sa porti cu placere si incredere, ca si cum ai fi tu pe catwalk-ul de la Saptamana Modei!