SportCouture.ro se intoarce cu un nou Trends Report de la Saptamanile Modei, cu gentile anului 2020 care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba si pe care le gasesti online chiar acum:

  1. Retro Vibes – nostalgia specifica secolului in care traim nu ne lasa sa ne desprindem de trecut si de stilul retro dinaintea anilor 2000, asa ca, iata-ne in 2020, plimbandu-ne pe Runway cu genti retro cu imprimeuri florale in culori reci sau tomnatice, asa cum Tory Burch foarte bine ilustreaza:

  1. Quilted Love – gentile matlasate incep sa fie reinventate in tot mai multe feluri, chiar fiind sursa gentilor de piele ce astazi au ajuns sa arate ca o captuseala de canapea. Inca odata, Tory Burch ne aminteste ca moda din ziua de astazi se inspira din toate sursele posibile, chiar si decor interior:

 

  1. Boxy Bags – cand crezi ca unele trenduri sunt pur si simplu trecatoare, cum ar fi gentile cu aspect de cutie, ei bine, moda e aici ca sa ramana si sa revina sub multe alte forme diferite, reintrepretate si chiar imbunatatite. Iata cum se joaca rag &bone cu acest trend in noul an, 2020:

 

  1. Glossy Bags – gentile din piele lacuita aduc rafinament oricarei tinute de seara, dar nu numai. Joaca-te cu texturile in orice outfit si alege o geanta glossy de la Zadig & Voltaire, cu siguranta este unul din marile trenduri de genti in anul 2020:

 

 

  1. Velvet Dreams – catifeaua este unul dintre cele mai fine si rafinate materiale pe care il poate alege o doamna pentru a-si complete tinuta. O geanta de catifea este pretentioasa, dar dupa prima purtare vei recunoaste ca a meritat investitia:

 

  1. Tote Bags – gentile tip tote sunt si ele ceva la care putem renunta destul de greu, avand in vedere utilitatea ei, mai ales pentru ca noua, femeilor, nici macar acestea nu ne-ar ajunge pentru a cara in ele tot ce avem nevoie cand plecam… oriunde! Iata alegerea noastra numarul 1 in materie de genti-gigante, de la Marc Jacobs:

 

Pentru a ramane la curent cu toate noutatile in fashion, urmareste-ne pe Instagram: @sport_couture.