Livrari – SportCouture.ro

Livrari

LIVRĂRI

Livrarea comenzilor efectuate pe www.sportcouture.ro se va realiza prin intermediul firmei de curierat rapid SC Fan Courier Express SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr.11C, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4014/2001, cod fiscal RO13838336, nr. telefon 021.9336, email sportcouture@scgroup.ro, exclusive pe teritoriul Romaniei. In acest moment, www.sportcouture.ro nu ofera livrare internationala.

TAXA DE LIVRARE pentru fiecare comanda este de 18 lei, tarif valabil pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de localitatea de destinatie.

Livrarea produselor comandate va fi efectuata intr-un interval de minim 24 de ore lucratoare de la momentul confirmarii comenzii pana la 5 zile lucratoare, in functie de localitatea de destinatie. In cazul exceptional in care durata se prelungeste, clientii vor fi anuntati in prealabil.

Comanda este livrata la adresa specificata la efectuarea comenzii, in intervalul orar stabilit.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al magazinului online www.sportcouture.ro si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la predarea catre dumneavoastra.

La primirea coletului, va rugam verificati pachetul si prezenta facturii fiscale.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa sportcouture@scgroup.ro sau la numarul de telefon 0737 553 349

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart

Coșul de cumpărături e gol

Inapoi la magazin

Adaugă comentarii la comandă Edit Order Note
Reducere

Reducere

Cupon