Politica de Retur – SportCouture.ro

Politica de Retur

Produsele se pot returna GRATUIT DOAR PRIN FAN CURIER, accesand: https://retur.fancourier.ro/generare-retur-curier/1244017 , unde puteti crea awb-ul si comanda pentru ridicarea coletului de catre curier.

Daca alegeti sa efectuati returul cu alt serviciu de curierat, costurile returului vor fi suportate de dumneavoastra.

Returul poate fi efectuat:
-gratuit ,prin FAN courier,
-contra cost, prin alt curier, la alegerea clientului,

-fizic, in magazinul Sport Couture, Baneasa Shopping City, parter, Sos Bucuresti Ploiesti, nr.42d.

Plata returului pentru coletele predate in magazin se va face conform procedurii de retur. Nu se pot returna banii in magazin, la predarea coletului. Suma se va rambursa prin transfer bancar la comenzile achitate ramburs sau in contul din care a fost facuta plata, la comenzile achitate online cu cardul.

Produsele returnate trebuie expediate la adresa: Sos Bucuresti-Ploiesti 42D, Baneasa Shopping City, parter, magazin Sport Couture cod postal 015011

 Produsele comercializate in magazinul online www.sportcouture.ro se pot returna in termen de 14 zile de la data livrarii acestora.

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul. Puteti descarca formularul de retur de aici.

Pasii pentru realizarea unui retur:

  1. Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice. Nu se accepta produsele care nu prezinta etichetele sau elementele de autenticitate, care prezinta elemente lipsa sau in situatia pieselor de incaltaminte, daca nu sunt insotite de cutia produsului.
  2. Completati formularul de retur cu datele dumneavoastra. Puteti descarca formularul de retur de aici.
  3. Puneti produsele, impreuna cu acest formular, in cutia in care s-a realizat expedierea sau intr-o alta cutie.

In situatia fiecarui retur, se va rambursa contravaloarea produsului prin transfer bancar in contul comunicat in formularul atasat, in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului de retur. Nu se vor procesa schimburi de marime sau produs.
In cazul in care comanda a fost achitata cu cardul, rambursarea va fi efectuata pe cardul de credit pe care l-ati utilizat la momentul achizitiei. 

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa sportcouture@scgroup.ro  sau la numarul de telefon 0737 553 349 

PREVEDERI LEGALE

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Produsele de pe www.sportcouture.ro pot fi returnate numai daca sunt intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite, netestate, nedesfacute si cu sigiliul si ambalajul original intacte, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

                                                                     
Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la : lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc. Utilizatorul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea Produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteți lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pentru Suport Clienti, printr-un email la customer@sportcouture.ro sau la numerele de telefon 0737 553 349 / 0786 500 700.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa customer@sportcouture.ro sau la numarul de telefon 0737 553 349.

ADRESA DE RETUR

Sos Bucuresti-Ploiesti 42D, Baneasa Shopping City, etaj 1, magazin Sport Couture, cod postal 015011

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart

Coșul de cumpărături e gol

Inapoi la magazin

Adaugă comentarii la comandă Edit Order Note
Reducere

Reducere

Cupon