Informare FAN courier – SportCouture.ro

Informare FAN courier

Ca urmare a instituirii st─ârii de urgen╚Ť─â ╚Öi a recomand─ârilor autorit─â╚Ťilor de a p─âstra o distan╚Ť─â de minimum 2 metri fa╚Ť─â de persoanele din jur, va inform─âm c─â ├«ncep├ónd cu data de 1.04.2020, FAN Courier lanseaz─â Livrarea Contactless pentru toate expedi╚Ťiile care nu au ramburs ├«n cont sau ramburs numerar.

Fluxul Livr─ârii Contactless:

  1. În ziua livrării, destinatarul va primi un SMS în care se va regăși un cod PIN. La momentul livrării, curierul va solicita destinatarului codul PIN și îl va introduce în PDA. PIN-ul va înlocui semnătura fizică de pe AWB, deci nu va mai fi necesară semnarea și preluarea AWB-ului fizic.

 

  1. Dacă destinatarul nu a primit SMS cu PIN-ul, curierul ii va solicita acestuia C.I. pentru preluarea seriei și numărului.       

      

Excep╚Ťii:

  • ├Än cazul ├«n care destinatarul nu are cod PIN ╚Öi refuz─â prezentarea seriei ╚Öi num─ârului C.I. se va opta pentru semn─âtura fizic─â;
  • Dac─â destinatarul nu are cod PIN, nu dore╚Öte s─â prezinte seria ╚Öi num─ârul C.I. ╚Öi nici nu dore╚Öte s─â semneze fizic AWB-ul, se va aloca status ÔÇťRefuz confirmareÔÇŁ pentru expedi╚Ťia respectiv─â ╚Öi va fi returnat─â automat c─âtre expeditor.┬á
V─â mul╚Ťumim pentru ├«n╚Ťelegere!
FAN Courier
Duminica luni marti miercuri joi vineri sambata
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai r─âmas doar [max].
Cos de cump─âr─âturi

Coșul dvs. este gol.

Inapoi la magazin

Ad─âuga╚Ťi o not─â de comand─â Edita╚Ťi nota de comand─â
Ad─âuga╚Ťi un cupon

Ad─âuga╚Ťi un cupon

Codul cuponului va func╚Ťiona pe pagina de plat─â