Accesoriile sunt elementul surpriza al unei tinute, piesele care o pot transforma intr-o aparitie de neuitat sau doar ceva ce ai aruncat pe tine cand ai plecat de acasa. Pentru pasionatele de moda, a doua varianta este pur si simplu inacceptabila. Pentru a veni in intampinarea nevoilor iubitoarelor de moda, SportCouture.ro  iti pune la dispozitie o lista cu cele mai purtate accesorii pentru femei. Fara alte introduceri, haide sa vedem ce achizitii ti-ar putea improspata garderoba anul acesta. Vom discuta asadar despre optiunile clasice si ce se cauta in prezent in ce priveste accesoriile la moda in 2020.

Incaltaminte

 Orice femeie iti va spune ca una dintre cele mai de pret colectii pe care le detine este cea de pantofi. Orice doamna sau domnisoara care se respecta trebuie sa detina cel putin o pereche de pantofi cu toc,  pantofi sport, sandale si ghete. Acestea se vor asorta intotdeauna cu hainele sau cu urmatoarea mentiune din lista noastra - geanta.

Poate cea mai la moda pereche de incaltaminte din acest sezon sunt ghetele cu platforma. Potrivite mai ales pentru toamna si iarna, acestea pot fi purtate si vara cu o rochie foarte feminina sau cu blugi. Avantajele pe care le ofera sunt comoditatea si impactul vizual pe care il au datorita platformei. Noi te sfatuim sa porti ghetele de piele TODS cu o fusta mini pentru un look grunge. Vor fi perfecte pentru o seara in oras sau o plimbare relaxanta prin parc.

Pentru o zi de vara in care vrei sa porti o tinuta casual iti recomandam sandalele Y-3, botul patrat si aspectul minimalist fiind foarte la moda in acest sezon. 

Gentile 

Noi recomandam ca orice pasionata de fashion sa detina cel putin urmatoarele categorii de genti: de birou, de zi cu zi, de weekend, de calatorie si de evenimente. Desigur, vor exista mult mai multe variatii functionale pe aceasta tema. Asa cum spuneam si mai sus, vei avea nevoie de o geanta incapatoare pentru zilele la birou, precum una tote sau stil mesager in care sa-ti incapa toate obiectele necesare, una statement pentru weekend, geanta care stii sigur ca-ti va avantaja orice fel de tinuta, cea de calatorie care trebuie sa fie functionala, dar sa nu atraga prea mult atentia si evident cea formala, caz in care noi recomandam un Clutch Jade Michael Michael Kors

Alegerea gentii va depinde foarte mult de stilul tau de viata dar si de nevoile tale specifice. Daca vrei sa iei in calcul si moda, si noi banuim ca vrei, poti descoperi care sunt gentile anului 2020

 Curelele

O curea potrivita poate fi exact accentul care lipsea dintr-o tinuta. Te sfatuim sa alegi mereu curele de calitate care sa-ti puna in evidenta silueta. Exista mai mult de 20 de modele de curele, si va cadea in sarcina ta sa decizi ce sa va potrivi in fiecare ansamblu vestimentar. Preferatele noastre sunt cele din piele sau cele din material textil cu aspect minimalist.

O alta moda care pare sa prinda avant acest sezon este cea a curelelor supradimensionate care accentueaza forma de clepsidra a corpului. Le poti purta cu fuste, rochii si pantaloni, nu exista reguli bine stabilite. 

Esarfe

Un alt accesoriu cu adevarat timeless este si esarfa care poate imbogati instantaneu orice tinuta. Mai putin un element functional in lunile calde, acesta devine aproape nelipsita odata ce temperaturile incep sa scada. Esarfa poate fi o parte integrala a tinutei tale, care sa pastreze acelasi stil cromatic sau poate deveni pata de culoare. Sezonul acesta suna la moda esarfele monochrome albe, bej, crem sau negre, precum esarfa de matase The Silk Marc Jacobs. Ca sa echilibrezi acest stil, opteaza pentru printuri indraznete si culori jucause in tinutele tale de zi cu zi.

Suntem siguri ca ai deja toate aceste obiecte in garderoba ta, dar esti in pas cu ultima moda?