Dacă în anii trecuți o urmăream pentru aparițiile ei într-un stil efortlessly cool, desprinse parcă din blogurile de street style nordice, adăugăm acum pasiunea  pe care o pune în a promova un stil de viață sănătos pe lista motivelor pentru care o admirăm.  Astăzi, stăm de vorbă cu Sorina Fredholm, Healthy Living Influencer și instructor de yoga. 

Care este cheia succesului tău?

Pasiunea pentru ceea ce fac, faptul ca nu am un “job”, activitățile pe care le desfășor mă reprezintă și sunt un stil de viață.

Care este cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o în activitatea ta?

Să renunț să mă mai compar cu cei pe care îi admir și să mă folosesc doar de inspirația și motivația pe care mi-o transmit.

Dacă ar trebui să îti alegi o altă carieră, care ar fi aceasta?

Cântăreață. De mică am fost pasionată de muzică, am și cochetat cu cântatul în perioada liceului și după facultate.

Sorina Fredholm si cainele ei

Dezvăluie o sursă nesecată de inspirație pentru activitatea ta?

Pasiunea și încrederea într-un stil de viață sănătos. De acolo vine inspirația, energia și motivația să le pun pe toate în practică.

Ce rol joacă fashion-ul în viața ta?

Important. Sunt pasionată de modă, probabil o altă carieră pe care mi-ar fi plăcut să o urmez ar fi fost în modă. Sunt o persoană creativă și m-am bucurat de perioada în care eram redactor șef al revistei W by World Class unde am putut să mă exprim artistic în editorialele pe care le realizam.

Ai un fashion-icon? (sau mai multe?) Ce te atrage să îi urmărești și cum te inspiră?

Am mai multe și mă inspir de la fiecare în functie de mood-ul meu. Dacă simt nevoia să fiu feminină și nonșalantă mă voi gândi la Brigitte Bardot, Jane Birkin. Pentru stilul rock’n’roll le admir pe Erin Wasson, Kate Moss, Edie Sedwick. Apoi când îmi pierd inspirația pentru ținutele de zi cu zi, o caut în zona de bloggeri de modă cum sunt Gilda Ambrosio, Camille Charriere sau pe conturile de street style. Instagram este un mediu foarte inspirațional în modă, design. Tot de acolo îmi iau inspirația și pentru food&sport.

Spune povestea piesei favorite din garderoba ta.

Eram la Paris cand mă sună mama mea (care este responsabilă de multe piese statement din garderoba mea) și îmi spune că a găsit niște nasturi foarte cool, stil military pe un blazer într-un magazin second hand. Eu o intreb, ok însă cum arată blazerul? Incepe sa mi-l descrie și când o întreb ce brand este, începe să îl pronunțe pe litere deoarece, spune ea, are un nume ciudat BALENCIAGA. Este cu siguranță cam cea mai mișto piesă din dulap!

În ce piese fashion alegi să investești și de ce?

Pantofi și genți. Restul pieselor pot fi basics, dar cu un accesoriu statement vei creea o ținută specială, care să aibă acel element chic care face diferența.

Care este culoarea sau combinația de culori care te reprezintă cel mai bine și de ce?

În mare parte negru dar îmi place și alb. Iar în ultima perioadă mi-a plăcut mult roșu, roșu cu negru. Eu port des și denim în combinație cu rosu și alb.

Care este parfumul preferat?

Am mai multe, dar acum port în funcție de stare: Oud by Maison Francis Kurkdjian; Bosque by Humiecki&Graef, Tuscan Leather by Tom Ford.

Care este vacanța ta de suflet?

Australia, doar că încă nu am ajuns acolo :). Însă cred că va fi cea mai de suflet. Dar până acum toate vacanțele au fost speciale deoarece am ales destinații și experiențe noi de fiecare dată. În top sunt Africa și Asia. Și New York și Hong Kong…fiecare are ceva special.

Restaurantul ideal pentru o cină romantică.

Let’s Sea, Hua Win, Thailanda.

Articolul de beauty pe care îl ai mereu în geantă?

Lip balm rose pe care îl folosesc pentru buze și obraji când am nevoie de un refresh.