Ne place sau nu, brandurile au devenit o constanta in viata noastra. Si aproape nicaieri nu este mai evident acest aspect decat in moda. A fi in pas cu moda nu mai este de mult doar o intamplare, pentru fashioniste este un mod de a trai. Daca vrei sa descoperi ce te va face sa arati ca si cum tocmai ai coborat de pe podiumurile saptamanilor de moda,  citeste articolul de mai jos si achizitioneaza produsele mentionate de pe SportCouture.ro. Nu rata sansa de a fi in trend in 2020!

     1. Marc Jacobs

Mai este oare o surpriza pentru cineva faptul ca renumitul designer este in trenduri si in acest sezon? Gențile de piele din colecția lui, rochiile si gecile de piele supradimensionate vor ramane cu siguranta in istoria colectiva a modei! Vezi ce imprimeuri se poarta in acest sezon  si accesorizeaza-ti outfitul  cu o pereche de ghete de piele Ginger Interlock Marc Jacobs.

      2. Just Cavalli

Brandurile italiene nu puteau pur si simplu sa lipseasca dintr-o lista referitoare la moda! Cunoscutul designer ne rasfata si acest sezon cu o colectie  de haine pe cat de elganta, pe atat de indrazneata, potrivita audientei mai tinere. Incearca rochiile sale cu imprimuri ametitoare pentru o aparitie casul de exceptie sau, pentru un cadru mai conservator, o pereche de pantaloni Just Cavalli.

       3.Michael Michael Kors

 Cunoscutul designer american este in continuare un reper in lumea modei datorita stilului care presupune aducerea elementelor de lux in creatiile de zi cu zi. Liniile  de incaltaminte si genti din piele sunt, poate, cele mai cunoscute, dar astazi iti recomandam sa incerci si o camasa ce poate fi purtata in tinute casual sau office. Colectia de incaltari sport este de asmenea la mare cautare, pastrand linia culorilor vibrante, atat de prezente in acest sezon. Descopera si alte colaborari fresh din aceeasi categorie!

          4. OneTeaSpoon

 Pentru un look modern, concentrat pe componenta de streetwear, te poți opri oricand la acest brand! Create de designerul Jamie Blakely, colectiile OneTeaSpoon pun accentul pe stilul minimalist si influentele rock. Daca esti o iubitoare de denim, iti recomandam jachetele si fustele din aceasta colectie sau, pentru o aparitie cu adevarat incitanta, poti opta pentru Salopeta Leopard Night Crawler Paradise

      5. Tory Burch

Tory Burch este mai mult decat un brand, Tory Burch este un stil de viata! Colectiile sale sunt cunoscute pentru imprimeurile si printurile speciale, mai ales in combinatii neobisnuite. Se remarca gentile din aceste colectii, desi Tory Burch produce si incaltaminte, ceasuri si produse de home & beauty. Achizitioneaza un Crossbody de piele Miller Tory Burch si poarta-l in tinute demne de printurile anului 2020


      6. Y-3

 Nimeni nu este mai reprezentativ pentru creațiile athleisure decat designerul japonez Yohji Yamamoto. Colectia sa de haine, incaltaminte si accesorii sport este creata in colaborare cu Adidas si imbina cu succes elementele sport cu estetica minimalista sau avangardista, majoritatea pieselor fiind albe, negre sau o combinatie dintre aceste doua nonculori. Pentru un look modern, dar in acelasi timp sofisticat, poti alege o pereche de pantofi sport , purtati evident ca parte a unui outfit inspirat din hainele pentru sala


         7. Zadig & Voltaire

 Un alt jucator important pe piata de branduri feminie de haine, este si Zadig & Voltaire. Cunoscuta pentru imbinarea luxului cu elemente simple, colectia de haine este una esentiala pentru 2020, datorita jachetelor la moda si puloverelor supradimnesionate care sunt in tendinte sezonul acesta. Cardiganul are parte de o revenire rasunatoare si noi ti-l sugeram pe cel din casmir  

          8. PS Paul Smith

Daca vorbim de moda barbateasca, trebuie sa recunoastem ca eleganta britanica este greu de egalat. PS Paul Smith reinterpreteaza si acest sezon principiile clasice intr-o colectia casual, bazata pe calitatea materialelor si estetica jucausa. Un tricou polo sau un sacou PS Paul Smith sunt cateva piese de nadejde in aceasta vara, fie ca vorbim de birou sau de timpul liber. 

             9. Zegna 

 Pentru un look care imbina cu succes practicul si modernul, nu trebuie sa cauti mai departe decat Zegna! Colecția creată de Paul Surridge si Murray Scalon se adreseaza in principal barbatilor tineri din mediul urban care au un stil dinamic. Alege o pereche de sneakersi de piele si un tricou Zegna, pentru o tinuta laid back si la moda. 

            10. Adidas Originals

 Gigantul Adidas nu putea sa lipseasca din aceasta colectie, mai ales in conditiile in care pantofii sport sunt aproape sinonimi cu acest brand. Prin Originals, Adidas se concentreaza pe colectiile sale retro, purtate de vedete si devenite intre timp simboluri culturale. Look-ul retro este esential si acest sezon, asa ca nu ezita sa porti o pereche de pantofi sport de piele Stan Smith Adidas Originals ce pot fi asortati atat cu rochii, pentru femei, dar și la costum, in cazul barbatilor.