Cum Purtam Botinele Vara?

In News 0 comment
Tanara intinsa pe sezlong

Botinele nu sunt in voga doar in sezonul de tranzitie, ci au devenit un adevarat trend pe timp de vara, in special cand se da startul festivalurilor, asa ca, daca te-ai intrebat pana acum cum purtam botinele vara, iata cateva idei cool de outfit-uri care au plecat direct de pe strazile Saptamanilor Modei. Toate piesele se gasesc deja in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

  1. Rochii florale si botine cowboy - unde rochiile feminine cu imprimeuri florale din voal pentru a combate zilele fierbinti de vara intalnesc botinele negre cu putin toc si alura western, ia amploare unul dintre cele mai moderne trenduri, care inca pune accentul pe confortul ideal al unui outfit casual, cu o tenta de indrazneala. Poarta botinele pe timp de vara cu ceva usor si fluid care sa nu te incomodeze, asa cum o face fashion icon-ul Danielle Bernstein:
    Tanara in rochie vaporoasa care traverseaza strada
  2. Jeansi, un tricou alb si botine cu animal print- este un mix clasic care nu da gres niciodata, in special pentru ca te poti adapta la temperatura alegand anumite dimensiuni pentru jeansi in functie de sezon. Cum purtam botinele vara? Botinele cu animal print sunt un must-have, toata lumea stie asta, iar sa le combini cu alte imprimeuri care nu sunt cel mai usor de stapanit nu este intotdeauna cea mai buna idee. Botinele cu imprimeu de sarpe au castigat teren in favoarea celor leopard in ultimul timp, insa niciuna din acestea nu va iesi vreodata din trenduri:
    Tanara pozand mirata intr-o camera de hotel pe scaun
  3. Fuste micro, botine maxi -  fustele micro si botinele maxi mereu au facut perechea perfecta. Un simplu tricou grafic negru poate completa tinute, iar cu accesoriile potrivite cel mai trendy outfit de vara e gata. Cand nu stim cum purtam botinele vara, Danielle Bernstein este sursa perfecta de inspiratie la acest capitol, pentru ca ea este una dintre cele mai mari fane ale botinelor cowboy, indiferent de sezon:
    Tanara care sta intinsa pe sezlong, la piscina

 Articol realizat de Andreea Miclaus.

RELATED ARTICLES