CUM PURTAM SNEAKERSII CA LA SAPTAMANILE MODEI

In News 0 comment
Tanara mergand pe strada, pe langa un zid de caramida

Dupa un lung research al trendurilor de la Saptamana Modei din acest sezon, s-a constatat cu usurare ca sneakersii sunt inca in plina voga, asa ca mai putem lasa pantofii cu toc deoparte inca un sezon fara probleme. Persoane renumite in industria modei precum Emili Sindlev sau Brittany Xavier au inclus si sneakersi in cel putin o tinuta, insa SportCouture.ro este aici pentru a ne arata cum purtam sneakersii ca la Saptamanile Modei.

1. Rochia Maxi – cu flori sau cu buline, cu imprimeu sau fara, rochia maxi poate fi destul de calduroasa cand se lasa frigul. Poate chiar cu trench-ul potrivit sau o jacheta de blana pentru cele mai friguroase dintre noi. Pana atunci insa, ne mai putem bucura de ultimele raze de soare calduroasa cu o simpla rochie, o pereche de sneakersi Michael Kors si o geanta colorata, asa cum face Emili Sindlev la New York Fashion Week, SS2020.

Tanara cu geanta in mana pozand pe strada

2. Mini dress & Bomber Jacket – imprimeul checkerboard a revenit in tendinte si se joaca pe tot felul de piese in tot felul de croiuri. La o tinuta alb-negru, joaca-te si tu si adauga o pata de culoare dupa bunul plan in accesoriul cheie al tinutei. Iar incaltamintea? Make it Comfy! Hogan iti aduce acei centrimetri in plus pe care ii cauti in pantofii cu toc, dar sunt extrem de comozi si stylish pe o multime de culori.

3. The Overall Way – ne place toamna si pentru ca salopetele lungi sunt din nou purtabile, dar poate ca ne face uneori sa vrem sa purtam o culoare cat mai inchisa ori neutra ca sa nu iasa prea mult in evidenta. Insa mai tineti minte pro-tipul anterior? O pata de culoare prin geanta potrivita scoate intreaga tinuta din monoton. Cat despre pantofii sport, Star Adidas au fost, sunt si vor fi mereu un clasic. Case closed!

Tanara pozand stylish in curtea unei cladiri cu arhitectura clasica

4. Co-Ords – se spune ca in medie orice femeie investeste intr-un set co-ord doar pentru un eveniment foarte special, asa ca acel costum trebuie sa merite si sa fie indeajuns de special incat sa fie unic. Cam cat de unica este colectia in editie limitata Marc Jacobs x Peanuts, cam atat de unic. Si cu ce altceva sa il porti decat cu o pereche de sneakersi Michael Kors cu accente aurii si un Snapshot Marc Jacobs? Thank us later!

Tanara zambind in fata unor garduri din fier forjat

5. Midi Skirt & Sweater – nu e nimic mai hot decat insasi culoarea hot pink la momentul actual in lumea modei. Fie ca e un pulover calduros sau o geanta de piele, avem sneakersii perfecti si pentru un outfit hot pink. Am stabilit deja ca fustele midi sunt piesa de rezistenta a sezonului de tranzitie, dar cu o pereche de sneakersi formeaza perechea perfecta.

Pentru a ramane la curent cu ultimele tendinte si noutati in magazine, urmareste-ne pe Instagram!

 Articol realizat de Andreea Miclaus.

RELATED ARTICLES