Fashion si activitati pentru acasa in perioada de distantare sociala

In News 0 comment
Ilustratie tinere care au activitati in casa pe perioada pandemiei

     Sesiunile de shopping si zilele de window shopping prin city break-uri par atat de departe acum, nu ti se pare? Izolarea nu e deloc usoara, mai ales daca esti o persoana activa, daaaaar ti-am pregatit cateva sugestii pentru cum iti poti petrece zilele de carantina intr-un mod productiv.

     Daca nu ai facut asta deja, este un bun moment pentru a reorganiza dulapurile si mai ales, dressing-ul ! Schimbarea anotimpului este un prilej bun pentru a reamanaja garderoba si a separa piesele pe care vrei sa le pastrezi in sezonul cald de cele de care te vei bucura din nou la toamna. Multe fashionista au decis sa foloseasca aceasta ocazie pentru a se desparti de anumite piese pe care nu le mai folosesc prin intermediul marketplace-urilor din online si a reinvesti in piese din sezonul nou.

Ilustratie: dulap cu haine

     Reoganizarea garderobei este o ocazie foarte buna sa incepi un dress up challenge prin care sa experimentezi diferite styling-uri si sa integrezi piesele tale in combinatii noi si in outfit-uri pe care nu le-ai incercat pana acum.

     Chiar daca poate parea inutil sa te aranjezi, desi nu pleci nicaieri, este mult mai util decat iti poti imagina. Incearca sa iti aloci timp pentru a te rasfata, aplica sfaturile de beauty pe care specialisti de renume le-au impartasit in aceasta perioada si incearca sa iti introduci in rutina zilnica cat mai multe ritualuri de infrumusetare pentru a profita de aceste zile de izolare pentru a te concentra pe sanatatea tenului, parului si a intregului corp.

Ilustratie: tinere care uda florile

     Aloca timp pentru a compune tinute pe care nu le poti etala in sesiunea de Zoom cu colegii de birou, poarta-le pentru tine, pentru un boost al starii de spirit, deoarece acest lucru te va ajuta considerabil sa depasesti momentele de izolare. Alege piese confortabile pentru zilele din timpul saptamanii in care lucrezi de acasa sau desfasori alte activitati si nu te feri sa porti tinute glam pentru intalnirile digitale cu prietenii, dar mai ales daca este vorba de un date 😉

     Poti incepe acum sa investesti cateva ore pe saptamana in dezvoltarea personala, accesand tutoriale sau cursuri online in domenii care te vor ajuta professional sau personal. Acum este momentul sa urmaresti activitatea acelui speaker de care vorbeste toate lumea sau sa incepi cursul online care stii va aduce un plus in CV. Dar daca preferi sa folosesti aceasta perioada pentru a te redescoperi, e la fel de bine sa incerci lucru noi, poate pictura sau gatit, cu siguranta retetele noi sunt binevenite in orice moment. Poti redecora sau citi sau iti poti petrece timpul pe terasa, bucurandu-te de o raza de soare.

 Ilustratie: tanara care face yoga

     O practica zilnica pe care nu vei regreta ca ai adoptat-o in aceasta perioada este yoga, potrivita pentru a sustine un stil de viata sanatos si o stare de spirit buna, dar orice alta rutina sportiva este binevenita. Nu regreta ca ai mancat mai mult sau nu ai tinut dieta in aceste saptamani, ci compenseaza cu un efort fizic sustinut, care te va ajuta sa iti pastrezi tonusul in aceasta perioada care ne predispune la sedentarism.

     Stai acasa si descopera cum te poti bucura de statul in casa, chiar daca uneori este dificil,incearca sa pastrezi o atitudine pozitiva si o stare de spirit cat mai buna. Iar daca vei apela la o sesiune de shopping therapy, Sport/Couture este aici pentru tine cu noutatile sezonului si inspiratie pentru tinutele tale <3

Ilustratiile au fost realizate de @ALIKILALA pentru Sport/Couture.

 

RELATED ARTICLES