Ghid complet despre gentile Marc Jacobs

In News 0 comment
Ghid complet despre gentile Marc Jacobs

Atemporale, usor remarcabile si recunoscute oriunde apar - nu ai cum sa confunzi o geanta Marc Jacobs.

Designerul a avut intotdeauna un impact imens in industria modei, inca de la colectiile grunge din anii '90, pana la numirea sa in functia de director al casei de moda Louis Vuitton, in 1997, unde a creat primele linii de pret-a-porter din istoria celebrului brand francez.  

 Astazi, gentile Marc Jacobs reprezinta punctul forte am brandului si au si de ce. Plina de personalitate si culoare, The Snaphot, cu logo-ul sau dublu J, este favorita vedetelor ca Gigi Hadid sau Kaia Gerber, pe cand The Tote Bag este disponibila intr-o varietate de texturi si finisaje.

 Geanta The Americana Snapshot Marc Jacobs

Totusi, cu atatea denumiri, forme, culori si dimensiuni, poate fi greu de ales geanta potrivita. De aceea, ne-am gandit sa te ajutam cu un ghid pentru cele mai populare genti Marc Jacobs, pe care le gasesti si in selectia noastra de pe Sport Couture. 

 The Shiny Crinkle Tote Bag

 

 

Geanta The Sinny Crinkle Micro Tote Bag este optiunea perfecta pentru un look casual, multumita baretei detasabile. Dimensiunea ei redusa poate fi suficienta pentru obiectele strict necesare, cum sunt telefonul, portofelul, cheile si un snack.

Aspectul lacuit o face piesa de rezistenta a acestui sezon, motiv pentru care se gaseste intr-o varietate de culori. Noi ti le recomandam pe preferatele noastre, roz si verde.

  • dimensiuni: 34/30/18 x  15/10/10 x  27/20/15 cm
  • lungime bareta: 122 cm
  • lungime maner: 9 cm

The Tote Bag

 

Oricine are nevoie de The Tote Bag in viata lui. Cu logo-ul ei curajos, forma dreptunghiulara si trei dimensiuni dintre care poti alege, este un adevarat fashion must have. Capabila sa gazduiasca toate obiectele necesare, The Tote Bag este disponibila acum intr-o varietate de forma, culori si finisaje, pentru a se potrivi oricarei ocazii. Dimensiunea cea mai mare poate fi companionul perfect pentru zilele ocupate cand ai nevoie de laptop, trusa de machiaj, cana de calatorie si cam orice ai nevoie la munca, shopping sau calatorii.

  • dimensiuni: 42/16/13 x 16/16/2 x 34/21/18  cm
  • lungime bareta: 144 cm
  • lungime maner: 23/12 cm

The Snapshot

Geanta The Americana Snaphot

Inca de la debut, din 2012, geanta The Snapshot a fost vazuta pe bratele celebritatilor si a avut o aparitie speciala chiar si in serialul "Emily in Paris". Este usor sa ne dam seama de ce este atat de populara: forma simpla, logoul dublu J metalic, bareta ajustabila, doua compartimente cu fermoar si buzunare interioare si exterioare, usor accesibile pentru telefon, carduri, kei sau balsamul de buze.

  • dimensiuni: 18 x 11 x 6 cm
  • lungime bareta: 136 cm

The Teddy Tote Bag

Geanta The Teddy Small Tote Bag

Una dintre cele mai tomnatice genti, daca ii putem sune asa, The Teddy Tote Bag vine intr-o varianta irezistibila, pufoasa, colorata si usor remarcabila. Pentru ca s-a lansat in variantele Micro, Mini si Medium, o poti asorta dupa cum doresti, iar bareta ajustabila, iti permite sa o porti crossbody.

Varianta Micro este ideala pentru serile in oras, cea Mini este fix ce-ti trebuie pentru tinuta de zi, deoarece poate gazdui telefon, ochelari de soare si trusa de cosmetice, iar Medium este ideala pentru calatorii, cand trebuie sa ai mereu laptopul aproape. 

  • dimensiuni: 18/26/34 x 10/13/15 x 15/21/27 cm
  • lungime bareta: 136 cm
  • lungime maner: 9/11/12 cm

Cumpara genti Marc Jacobs de pe Sport Couture!

Sursa foto: https://www.marcjacobs.com/

RELATED ARTICLES