#HOGAN86 COLECTIA PRIMAVARA/VARA PENTRU FEMEI

In News 0 comment
Tanara in studio pozand cu mainile in buzunare

Colecția Hogan Primăvară / Vară 2017 celebrează cu bucurie și culoare cei 20 de ani ai brand-ului în industria modei. Hogan a revoluționat ideea de încălțăminte casual, propunând o nouă filozofie de viață. Odată cu introducerea pantofului sport de lux, un pantof care îmbină detalii din lumea sportului cu tendințe urbane moderne, Hogan a devenit un simbol al eleganței informale.

Hogan reinterpretează modelele iconice ale brandului într-un concept pop – glam, realizat din printuri artistice cu design floral și inimi tridimensionale. Imprimeurile care se regăsesc pe încălțămintea și accesoriile Hogan oferă un aer fresh și sofisticat întrgii colecții.

Tineri pozand imbratisati in studio

 Lansat în 1986 și inspirat din universul crichet-ului, primul pantof Hogan reprezintă unul dintre cele mai apreciate din istoria brandului. Sezonul acesta, modelul este realizat din pânză și este disponibil în două combinații puternice de culori – roșu și roz sau verde și albastru. Acest model întruchipează pe deplin viziunea promovată de Hogan Club: casual, modern și versatil. În cadrul show-ului a fost prezentat și noul model Hogan H320, disponibil în două variante: cu sau fără șiret, realizat din diverse modele de piele cu aplicații metalice sau perle.

RELATED ARTICLES