In Ce Piese Vestimentare Trebuie sa Investesti in Noul An, 2020?

In News 0 comment
In Ce Piese Vestimentare Trebuie sa Investesti in Noul An, 2020?

Dupa ce am vazut care sunt ultimele tendinte in moda masculina, este destul de clar in ce directie de indreapta moda in acest moment, insa noua decada trebuie sa ne prinda pregatiti - sau pregatite, intrucat astazi vorbim de trenduri in moda feminina - si unde altundeva poti gasi toate aceste piese din ultimele colectii, decat pe SportCouture.ro?

Iata in ce piese vestimentare trebuie sa investesti in noul an, 2020, pentru a obtine acel stil curat, modern si super in trend anul acesta, exact ca pe strazile de la Fashion Week din Paris, Milano, Londra sau New York:

  1. The Turtleneck- este un must-have de prea multi ani ca sa iasa acum din trend, mai ales ca este cea mai calduroasa optiune pentru sezonul rece. Dungile au devenit clasice si creeaza o simetrie ireprosabila impreuna cu structura gatului. Cea mai buna parte este ca nu conteaza din ce material este produs, pentru ca poti alege asta in functie de sezon: lana sau casmir pentru iarna, bumbac pentru toamna sau primavara, iar optiunile nu se opresc aici. Tory Burchil accesorizeaza cu nasturi in zona gatului, pentru efectul glam de care ai nevoie:
  2. The perfect Jeans -anul asta trebuie sa iti gasesti perechea ideala de jeansi! Stii tu, perechea aceea care se asaza perfect, fara nicio cuta, dar in acelasi timp e suficient de elastica incat sa nu ai probleme de comoditate; perechea care sa iti puna calitatile in valoare si sa intoarca toate privirile pe strada, chiar daca e o simpla pereche de jeansi prespalati; perechea care exprime cine esti si sa iti dea increderea de care ai nevoie in fiecare zi - pentru ca, de obicei, se dovedeste ca perechea ideala de jeansi este cea mai purtat piesa din garderoba unei femei. Iar daca nu stiai pana acum, One Teaspoon este brandul de jeansi de care ai nevoie in viata ta:
  3. The Elevated White Tee- nici tricoul alb nu mai are scapare in a iesi din topul trendurilor globale, asa ca anul asta investeste in piese cat mai simple si minimaliste, cu un mic twist, cum ar fi tricoul acesta Just Cavalli. Articolele minimaliste au evoluat in a deveni piese unice si iconice prin micul twist pe care fiecare designer il concepe, ramanand semnatuar lui proprie si elementul prin care se diferentiaza de orice alt designer. Cu logo, lanturi sau alte aplicatii subtile, anul acesta alege-ti tricoul alb cu accesoriul preferat direct pe el ca sa iesi intotdeauna in evidenta chiar si cu un simplu tricou alb:

 

  1. THE Cardigan -cardiganul e un must. Iarna te protejeaza de frig, vara e layerul perfect pentru briza diminetii . Anul asta, alege unul neugru, pentru un double-shot, caci tonurile neutre sunt un alt trend major al decadei ce tocmai a inceput! Zadig & Voltaire este un brand renumit pentru puloverele si cardiganele pufoase, calduroase si esentiale in orice garderoba:

 

  1. The IT Parka- gecile parka au la origini aceeasi sursa de inspiratie militara precum bocancii combat, deci se potrivesc de minune in aceeasi poveste, insa un lucru pe care probabil nu il stiai este ca toate gecile parka pe care le-ai vazut la Saptamanile Modei pe cele mai influente fashioniste sunt de la unul si acelasi brand: Yves Salomon, brandul cu istorie si experienta in crearea acestor geci si de cea mai inalta calitate din lume, asa ca in 2020, trebuie sa ai si tu una:

Pentru a fi la curent cu toate noutatile in fashion, urmareste-ne pe Instagram: @sportcouture

Articol realizat de Andreea Miclaus

RELATED ARTICLES