Met Gala 2023: Cele mai importante tendințe și momente ale evenimentului

In News 0 comment
Met Gala 2023: Cele mai importante tendințe și momente ale evenimentului

Cu siguranță, Met Gala este unul dintre cele mai importante evenimente de modă ale anului, iar ediția din 2023 a fost la fel de impresionantă ca cele din anii precedenți. În acest articol de blog, vom analiza cele mai importante tendințe și momente ale Met Gala 2023 si ne vom delecta cu outfit-uri celebrități, care s-au intrecut in a  aduce un tribut creatorului Karl Lagerfeld.

 

1. Cele mai importante tendințe ale Met Gala 2023

In prima zi a lunii mai, la Muzeul de Arta Metropolitan din New York, s-a concentrat toata crema celebritatilor pentru a-si etala tinutele extravagante cu tematica "Karl Lagerfeld: a line of beauty." Gala i-a fost dedicata creatorului Karl Lagerfeld, care si-a lasat semnatura pe creatii Chanel, Fendi de-a lungul celor 65 de ani de cariera in fashion si fiecare si-a adus propriul omagiu celebrului designer. Lista invitatilor a fost un mix de artisti, sportivi, cantareti, actori, modele si oameni de afaceri, astfel incat a fost o provocare sa intocmim lista cu cele mai bine imbracate celebritati de la Met Gala 2023.

Rochii si costume supradimensionate, accesorii extravagante, adevarate constructii din perle, machiaje suprarealiste, platforme ametitoare, trene interminabile sunt doar cateva dintre cele mai importante tendințe ale Met Gala 2023.

2. Cele mai bune outfit-uri de la Met Gala 2023

Preferatii serii au fost cantareata Rihanna si ASAP Rocky imbracati in tinute Valentino, accesorizate cu bijuterii Bvlgari si Belperron.

Actorul Pedro Pascal imbracat in Valentino a castigat cu siguranta titlul de cea mai haioasa aparitie celebra de la Met Gala 2023. Toti ochiii s-au indreptat catre gambele sale.

Solistul Lil Nas a facut mare valva cand a ales sa apara sumar imbracat, incaltat cu platforme, vopsit in intregime in argintiu si decorat cu sute de perle si strasuri, lipite direct pe piele.

Dua Lipa a fost celebritatea cu cele mai scumpe bijuterii de la Met Gala 2023, colierul sau Tiffany & Co cu diamante de peste 200 de carate si inelul sau de la acelasi brand, valorand peste 10 milioane de dolari.

3. Momentul surpriză al Met Gala 2023

Jared Leto a fost cea mai surprinzatoare si totodata populara aparitie a serii, el purtand un costum ce reprezinta celebra pisica Choupette, in marime naturala.

4. Sfaturi pentru a adopta stilul Met Gala 2023

Daca te-au inspirat aceste outfit-uri de celebritati, avem cateva concluzii care te pot ajuta sa-ti imbunatatesti stilul fara sa cheltuiesti o avere:

- Investeste intr-un colier de perle cu siraguri multiple. Il poti purta si ziua cu tricouri casual sau sacouri supradimensionate.

- Platformele sunt un must in acest an, asa ca e timpul sa-ti cauti perechea ideala in colectia noastra de Incaltaminte femei.

- Karl Lagerferd nu se va demoda niciodata, piesele sale sunt atemporale si usor de asortat. Verifica piesele disponibile pe site-ul nostru si alege-ti favorita pentru un look unic. 

 

foto credit: Getty Images

RELATED ARTICLES