Piese in care sa investesti in perioada de Sale

In News 0 comment
Tanara chic cu mai multe posete., in pas alergator

Luna ianuarie nu aduce doar un nou an, ci si foarte multe oferte in magazine. Dar cum alegi piesele pe care sa le achizitionezi in promotie cand ai un buget limitat? Ti-am pregatit o selectie de produse in sale, haine la reduceri in care merita sa investesti in aceasta luna.

Botinele cu toc bloc

Piese extraordinar de versatile, fiind o alegere corecta pentru o tinuta de birou, sau un pranz cu prietenele, dar si un accesoriu cool pentru o seara in oras. Fiind foarte comode, cu siguranta nu te vei desparti de ele pana la sfarsitul primaverii. Opteaza pentru o pereche de botine din catifea si o salopeta din denim pentru un look actual, sau combina botinele din piele intoarsa cu o rochie cu volane pentru o tinuta boho-chic.

Piele naturala

Piesele din piele naturala sunt clasice si se pot integra foarte usor in tinutele viitoarelor sezoane. Pantalonii de piele sunt perfecti pentru o tinuta casual sau o nota rock-chic in tinutele de seara si sunt nelipsiti din colectiile designer-ilor de top. De asemenea, jachetele de piele biker sunt o piesa must-have in garderoba oricui, indiferent de anotimp.

Geanta crossbody

Gentile tip-postas sunt preferatele noastre! Avand o forma medie, sunt foarte usor de integrat in numeroase tinute, fiind geanta ideala pentru tinutele day to night. Fie ca optezi pentru o culoare clasica, precum negru sau bej, sau preferi ceva mai indraznet, nu vei da gres cu aceasta alegere!

Rochia bodycon

FIateaza silueta si sunt perfecte pentru sezonul de primavara, astfel rochiile care pun in evidenta silueta sunt o investitie pe care nu o vei regreta. Iar daca ti se pare ca e inca prea devreme pentru rochiile de acest tip, poti oricand sa completezi look-ul cu o haina de blana !

Low top sneakers

Sneakers-ii si-au dobandit pozitia de accesoriu must-have inca din sezoanele trecute, iar acest lucru nu se va schimba nici in primavara lui 2018. Chiar daca poate nu ii vei purta la fel de des in ianuarie, cu siguranta nu te vei desparti de ei in lunile urmatoare!

Haine la SALE pentru tinuta business-casual

Daca petreci mult timp la birou, atunci tinutele business sau smart-casual sunt focus-ul tau principal, astfel e timpul sa investesti in piese clasice si de calitate. Nu te feri de modele simple, mici elemente precum nasturi de diferite culori sau insertii de piele exotica, pot scoate look-ul tau din anonimat. Daca esti o persoana mai indrazneata, poti completa outfit-ul cu accesorii statement, pentru un efect mai dramatic. Profita de ocazia promotiilor pentru a achizitiona elemente esentiale pentru o tinuta clasica, dar care sa fie de foarte buna calitate. Te vei simti extraordinar, iar acest lucru se va vedea in atitudinea ta si implicit, in succesul tau.

Descopera numeroase produse in sale in magazinul Sport/Couture si online pe www.sportcouture.ro si completeaza-ti garderoba cu piese premium.

RELATED ARTICLES