Best Gym Style Inspiration: Gigi Hadid

In News 0 comment
Best Gym Style Inspiration: Gigi Hadid

 

Fotomodelul international, Gigi Hadid, si-a creat deja un renume pentru stilul abordat atunci cand merge la sala (si nu numai), asa ca este o sursa numai buna de inspiratie pentru oricine merge la sala si vrea sa arate bine chiar si acolo. SportCouture.ro iti adduce si alternativele ideale pentru crearea acestor outfit-uri asa ca iata cateva idei:

  1. Cropped everything – daca alegi un set de sala monocrom, adauga o pata de culoare macar printr-o piesa din outfit. Asa creezi echilibrul perfect pentru a scoate in evidenta corpul tau.

 

  1. E o zi ploioasa? Imprumuta jacheta lui cand dai o fuga la sala, o sa devina twistul perfect peste un all-black pe corp.

 

  1. Nu toata lumea are curajul sa poarte colanti colorati, dar poti adduce tu putina culoare pentru a-ti face sesiunile de sport mai positive. O geanta de mana eleganta iti va completa tinuta.

 

  1. Jachete denim? Totally yes! Geaca denim e un mare clasic ce se potriveste peste orice, chiar si peste o tinuta de sport. Nu-ti uita geanta pentru obiectele esentiale!

 

  1. Cateodata trebuie sa renuntam la colanti si topuri care se muleaza pe corp sis a alegem si un outfit mai comod: un hanorac oversized si o pereche de pantaloni largi. Iar pentru accesorizare, cum ne-a obisnuit Gigi, o geanta de piele care ofera exact nota feminine de care orice outfit are nevoie.

 Articol realizat de Andreea Miclaus.

RELATED ARTICLES