Trends Report: Gentile Anului 2020

In News 0 comment
Trends Report: Gentile Anului 2020

SportCouture.ro se intoarce cu un nou Trends Report de la Saptamanile Modei, cu gentile anului 2020 care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba si pe care le gasesti online chiar acum:

  1. Retro Vibes – nostalgia specifica secolului in care traim nu ne lasa sa ne desprindem de trecut si de stilul retro dinaintea anilor 2000, asa ca, iata-ne in 2020, plimbandu-ne pe Runway cu genti retro cu imprimeuri florale in culori reci sau tomnatice, asa cum Tory Burch foarte bine ilustreaza:

  1. Quilted Love – gentile matlasate incep sa fie reinventate in tot mai multe feluri, chiar fiind sursa gentilor de piele ce astazi au ajuns sa arate ca o captuseala de canapea. Inca odata, Tory Burch ne aminteste ca moda din ziua de astazi se inspira din toate sursele posibile, chiar si decor interior:

 

  1. Boxy Bags – cand crezi ca unele trenduri sunt pur si simplu trecatoare, cum ar fi gentile cu aspect de cutie, ei bine, moda e aici ca sa ramana si sa revina sub multe alte forme diferite, reintrepretate si chiar imbunatatite. Iata cum se joaca rag &bone cu acest trend in noul an, 2020:

 

  1. Glossy Bags – gentile din piele lacuita aduc rafinament oricarei tinute de seara, dar nu numai. Joaca-te cu texturile in orice outfit si alege o geanta glossy de la Zadig & Voltaire, cu siguranta este unul din marile trenduri de genti in anul 2020:

 

 

  1. Velvet Dreams – catifeaua este unul dintre cele mai fine si rafinate materiale pe care il poate alege o doamna pentru a-si complete tinuta. O geanta de catifea este pretentioasa, dar dupa prima purtare vei recunoaste ca a meritat investitia:

 

  1. Tote Bags – gentile tip tote sunt si ele ceva la care putem renunta destul de greu, avand in vedere utilitatea ei, mai ales pentru ca noua, femeilor, nici macar acestea nu ne-ar ajunge pentru a cara in ele tot ce avem nevoie cand plecam… oriunde! Iata alegerea noastra numarul 1 in materie de genti-gigante, de la Marc Jacobs:

 

Pentru a ramane la curent cu toate noutatile in fashion, urmareste-ne pe Instagram: @sport_couture.

RELATED ARTICLES