Branduri de lux: top 5 mărci cool în 2020

In News 0 comment
Femeie in trenci care tine o punga Burberry pe umar

Secretul succesului celor mai mari branduri de lux consta in calitate, perfectiune si, nu in ultimul rand, in modul in care reusesc sa creezi noi trenduri vestimentare. Caselor celebre de moda le datoram multe dintre piesele de vestimentatie pe care le purtam astazi, de aceea este momentul sa dam Cezarului ce-i al Cezarului. Pentru curiosi, dar si pentru pasionatii de moda de toate varstele, am creat un top al celor mai in voga marci de lux ale anului 2020. 


Y-3 


Designerul de origine japoneza pe numele sau Yohji Yamamoto a devenit celebru gratie modelelor de pantofi sport pe care i-a creat si care se regasesc in colectia denumita Y-3. Stilul avantgardist si minimalist al lui Yamamoto se reflecta si in conceptele sale de incaltaminte si de imbracaminte sport pe care le-a realizat. Colectiile sale transcend bariera dintre piesle fashion si cele sportive, dand nastere unui nou curent - atheleisure. In 2020, opteaza si tu pentru obiectele vestimentare semnate Y-3, care deseori sunt percepute drept gender-free si care imbina cu brio designul fashion cu functionalitatea. 


EA 7 


Emporio Armani 7, foarte cunoscut sub denumirea sa abreviata - EA 7 - a aparut in 2004 si este unul dintre cele mai prestigioase branduri de articole sportive high end. Cifra 7 aminteste de Andriy Shevchenko (un jucator in echipa de fotbal AC Milan), acesta fiind numarul purtat de marele jucator pe tricou. EA7 creeaza colectiile in colaborare cu companii celebre specializate in echipamentele sportive. In plus, brandul se numara printre sponsorii oficiali ai CONI din anul 2012. 


Michael Kors


Michael Kors este o companie de origine americana foarte cunoscuta in lumea modei de lux. Din 1981, de la deschiderea primului magazin MK si pana in prezent, gigantul brand detine peste 1500 de locatii in intreaga lume. Desi, dintre toate produsele care fac parte din colectiile acestui brand cele mai cunoscute sunt posetele, compania este renumita si pentru piesele de imbracaminte, incaltaminte, ceasuri si alte accesorii. Pe sportcouture.ro si in magazinele cu Sport Couture ai la dispozitie o selectie variata de haine, pantofi si accesorii de la cele mai mari branduri de lux, printre care si Michael Kors. 




Just Cavalli 


Prin colectia dedicata generatiei young, designerul Roberto Cavalli se adreseaza femeii moderne, deschisa inovatiei. Pentru realizarea pieselor care ii poarta semnatura, marelui designer ii servesc drept muza calatoriile de-a lungul lumii pe care acesta le face. De asemenea, pasiunea sa pentru yahting, arhitectura si natura sunt alte surse de inspiratie pentru colectiile sale. Acesta se distinge prin folosirea nuantelor tare, a imprimeurilor indraznete, a materialelor cu texturi diferite, dar la fel de reprezentative pentru conceptele sale creative sunt formele neasteptate si volumetriile. 


Moschino 


Moschino este o casa de moda de lux din Italia, specializata in accesorii, pantofi si genti de calatorie din piele. Sub semnatura Moschino exista insa si parfumuri, disponibile in intreaga lume. Brandul a fost fondat in 1983 de catre Franco Moschino, in Milano. In prezent, brandul de origine italiana lanseaza colectii variate, care cuprind nu doar accesorii, ci si piese vestimentare. 





RELATED ARTICLES