Ce Imprimeuri se Poarta in Acest Sezon?

In News 0 comment
Ce Imprimeuri se Poarta in Acest Sezon?

 

Se spune ca imprimeurile pe care le purtam reflecta starea noastra interioara din acea zi, tocmai de aceea mereu o sa fie la moda sa purtam imprimeuri, chiar daca acestea se mai schimba. Daca nu stii ce imprimeuri se poarta in acest sezon, ti-am pregatit noi lista de cumparaturi pentru urmatorul shopping-spree in Baneasa Shopping City, unde poti gasi toate brandurile tale preferate in magazinul Sport/Couture:

  1. Check is Back- carourile sunt nemuritoare cand vine vorba de trenduri, poate pentru ca Burberry stie ce sa faca pentru a veni cu ceva nou in fiecare sezon? Important este sa nu iti fie teama sa te joci cu acest imprimeu, pentru ca ai aproape zero sanse sa dai gres cu el. Camilla Coelho ne arata cum a purtat ea clasicele carouri rosu cu negru intr-un outfit de tranzitie:

 

  1. Floral print- imprimeurile florale devin fie mai mari, fie marunte, fie abstracte. Ideea este ca un outfit inflorat ne da mereu un aer fresh indiferent de perioada anului in care ne aflam:
  2. Graphic Print- daca nu stim ce imprimeuri se poarta in acest sezon, Marc Jacobs dicteaza trendurile la acest capitol. Graficele colorate, animate sau hilare sunt toate prezente in noua linie The Marc Jacobs, in care designerul se joaca fara vreun fel de limitare cu acest trend:
  3. Heart Print -imprimeul cu inimi se intoarce cu forte proaspete intr-un mod cat mai putin romantic si mai jucaus decat a fost vreodata. O inima sau un camp de inimi imprimat pe una din piesele tale va da viata outfit-ului purtat de tine in orice zi:
  4. Logo Mania- obsesia cu logo-ul cat mai mare, mai vizibil si mai duplicat continua. Daca nu stiai ce imprimeuri se poarta in acest sezon, pe asta cu siguranta l-ai mai vazut. Marile case de moda au abordat acest trend in toate modurile posibile pentru a-si creste notorietatea in industrie si mania continua, pentru ca ceea ce face diferenta este cum il porti:

 

 Articol realizat de Andreea Miclaus.

RELATED ARTICLES