Sneaker News: Cele Mai Mari Trenduri din 2019

In News 0 comment
Sneaker News: Cele Mai Mari Trenduri din 2019

Cand vine vorba de incaltaminte, sneaker-ii raman in continuare prima optiune atat a fashionistelor, cat si a celor ce nu pun stilul in prim-plan, pentru ca este cel mai important sa ne simtim confortabil in ceea ce purtam. Aceasta conceptie a dus la nasterea unor trenduri neasteptate si extrem de creative cand vine vorba de incaltamintea sport, iar Sport/Couture include o varietate atat de mare de modele si branduri sport, incat fiecare din cele mai mari trenduri din 2019 se regaseste in magazin:

  1. Bulky Sneakers -dupa ce a fost abordat de catre toate casele de moda, trendul acesta continua sa ia amploare, si este confirmat chiar de specialisti in industria modei care dicteaza aceste trenduri. Bulky sneakers au avut un impact atat de mare intr-un timp atat de scurt, incat nu pot da inapoi, chiar daca nu sunt o inovatie, intrucat au radacini adanci din trendurile anilor '90. Adidas si Y-3 sunt principalele branduri care exploreaza posibilitatile acestui brand in detaliu:
  2. Sock Sneakers- trendul pantofilor sport din material elastic s-a nascut din dorinta de eliberare absoluta si confort total, scapand de sireturile incomode; modelul este mult mai usor de incaltat si mai confortabil la purtare, iar fashion icon-uri internationale precum Chiara Ferragni au abordat instant inovatia, incorporand-o in outfituri fresh pentru a se bucura de libertatea de miscare conferita de sock sneakers in cel mai stylish mod posibil:
  3. Textured Sneakers- traim o vreme in care designerii de incaltaminte sport (si nu numai) au inceput sa experimenteze tot mai mult, in special cand vine vorba de materialele din care isi confectioneaza liniile. Aceasta dorinta de experiementare, dar si de a inova a dus la rezultate notabile in varietatea materialelor folosite, materiale ce imbunatatesc atat calitatea si durabilitatea produsului, cat si aspectul: noi texturi au fost incorporate in pantofi sport pentru a reda un aer futurist sneaker-ilor si pentru a permite o stilizare cat mai creativa in look-urile de sezon:
  4. Platform Sneakers- platformele nu sunt si nu vor fi vreodata o inovatie, insa noile abordari ale platformelor pot reveni in topul celor mai mari trenduri din 2019. In acest sezon, branduri consacrate in domeniu precum Hogan sau Y-3 au reinventat platformele pentru a castiga teren in randul trendurilor moderne. Camilla Coelho este doar unul din marile trend-setters care propune noi moduri de a purta platformele reinventate:
  5. All White Sneakers- acesta se poate numi in ziua de astazi trendul suprem dintre cele mai mari trenduri din 2019 in materie de incaltaminte sport. Toata lumea are cel putin o pereche in garderoba, fie ca e trendsetter sau nu. Pantofii sport albi sunt simpli, comozi su usor de purtat la absolut orice. Sunt un must-have cu care nu poti da gres, indiferent de outfit. Pentru incaltamintea sport de culoare alba exista nenumarate variante, deci e imposibil sa nu iti gasesti perechea potrivita:

 

 Articol realizat de Andreea Miclaus.

RELATED ARTICLES