COSTUME DE BAIE IN TENDINTE

In News 0 comment
Tanara pozand la plaja, in costum de baie si esarfa

Sezon dupa sezon garderobele fashionistelor se updateaza, jachetele tricotate si trench-urile waterproof cedand de aceasta data locul de onoare top-urilor din mătase, rochiilor diafane si sandalelor cu barete subtiri.

Printre piesele-vedeta ale sezonului canicular se numara costumele de baie – in nuante vibrante, ornate cu paiete sau remarcandu-se prin taieturi asimetrice,  piesele prezente pe podiumurile S/S 2017 au fost gandite pentru femeia indrazneata, ce nu se teme sa atraga priviri prin tinutele abordate.

Dintre cele mai hot costume de baie ale sezonului, am ales cateva modele cu ajutorul carora aparitiile tale pe plaja fierbinte nu vor trece neobservate.


Cunoscut pentru feminitatea si rafinamentul produselor pe care le promoveaza, celebrul brand american Gottex aduce in prim-plan o colectie de costume de baie glam, in care design-ul retro si detaliile contemporary-chic se impletesc in mod ideal. Perfecte pentru un party la piscina sau pentru o aparitie memorabila la malul marii, costumele de baie Gottex iti vor conferi statutul de beach-goddess in vacanta de vara.

Model in costum de baie retro pozand in fata unor stanci, la mare

 

Special pentru momente de distractie pe nisipul fierbinte , brand-ul Banana Moon ne propune o colectie jucausa, in nuante vibrante si print-uri eclectice, inspirate din frumusetea plajelor Cubaneze. Design-ul timeless al pieselor Banana Moon cucereste prin versatilitate si confort. Pentru un look demn de o fashionista autentica, abordeaza trend-ul mix & match, alaturand piese in nuante  si print-uri diferite din noua colectie Banana Moon.

 

Model pozand intr-o casa de pe plaja

Pentru pasionatele de travel, label-ul Camilla aduce in lumina reflectoarelor o colectie inspirata din calatorii in locuri exotice ale Globului. Axandu-se pe culori atractive si print-uri elegante, tinutele beachwear promovate de brand in noul sezon sunt perfecte pentru iubitoarele stilului boho-chic.

Inspirata de aerul eclectic al papusilor de hartie, colectia Moschino primavara-vara 2017 iti aduce o serie de piese cu imprimeu opulent, ce nu te vor lasa sa treci neobservata in noul sezon! Exprimand originalitate, distractie, stil indraznet, costumele de baie Moschino sunt perfecte pentru petrecerile de pe plaja de zi sau noapte si pot fi combinate cu fuste mini sau kaftane lungi.

RELATED ARTICLES