Adidasi originali vs fake - Cum recunosti pantofii sport originali

In News 0 comment
Maini care tin in aer adidasi

Daca faci ceva de calitate si la mare cautare, toata lumea va incerca sa te imite. Probabil ca fondatorul Adidas, Adolf Dassler, nu si-a imaginat cat de apreciati vor deveni pantofii lui sport si ce va inseamna in zilele noastre sa detii o pereche de adidasi originali. Practic, cuvantul adidas este atat de folosit incat este aproape sinonim cu pantofii sport. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne multumim cu ceva mai slab decat originalul ci, dimpotriva, sa intelegem ca sintagma „adidasi originali ieftini” ridica niste semne de intrebare. 

Citeste sfaturile noastre ca sa nu te lasi pacalit si viziteaza magazinul Sport/Couture daca vrei sa fii sigur de autenticitatea pantofilor tai sport. 


Verifica numarul de inregistrare


Primul lucru pe care il poti face daca vrei sa determini autenticitatea pantofilor tai adidas este sa verifici numarul de inregistrare. Verifica eticheta din interiorul ambilor pantofi si, daca vei constata ca ai acelasi numar de inregistrare pe ambii, inseamna ca in fata ta se afla un fals. De asemenea, verifica daca numarul de pe cutie coincide cu numerele de pe cei doi pantofi (nu numarul de inregistrare). Daca da, sunt originali. O pereche de adidasi originali pentru barbati  merita cu siguranta efortul tau. 



Verifica logo-ul


Daca vrei o pereche de adidasi originali de dama, verifica logo-ul de pe pantof. Cu putina atentie vei observa diferentele de forma intre logo-urile originale si cele fake. 


De asemenea, logo-urile originale sunt imprimate sau brodate pe limba pantofului, nu lipite. Cele false se vor deteriora mult mai repede. Stim cu totii haioasele „adimas”, „adibos” sau „adibas” si merita sa ne ferim de ele. Arunca o privire pe ultimele colaborari fresh ale sezonului, daca vrei ceva real si de calitate. 



Vezi daca au o cusatura de calitate


Doar nu vrei sa iesi pe strada imbracata in fusta midi preferata si sa constati cu stupoare ca ti se desprinde cusatura adidasilor, nu? Ca sa eviti un astfel de eveniment neplacut, ai grija ca in momentul in care iti cumperi pantofii sport sa verifici, de asemenea, si modul in care este realizata cusatura. Daca este o lucratura de calitate si nu se desprind fire, esti in siguranta. 


Vezi daca au aceeasi culoare ca cei de pe site


Poate ca pe prichindelul tau au reusit sa-l pacaleasca si nu observa o diferenta de culoare la adidasii lui originali pentru copii, dar tu poti verifica. Raspunsul este la un click distanta! Daca nu gasesti exact culoarea si modelul adidasului din fata ta si pe site, te afli in prezenta unui fals. 


Verifica sireturile


Tocmai ai plecat spre sala in outfitul tau preferat, inpirat de Gigi Hadid, si constati ca ai sireturile rupte? Ai fi putut evita asta, nu? Intotdeauna uita-te in cutia in care au venit ambalati adidasii, daca nu ai o pereche de sireturi bine impachetate, e posibil sa fie un fals. 



Verifica codul de bare


Te gandesti ca esti pe cale sa achizitionezi un fals pentru ca scrie „Made in China” pe adidasi? N-o face. Inca din 1994, productia Adidas a fost mutata aproape in totalitate in alte tari. Pe de alta parte, orice model Adidas trebuie sa contina codul de zona german, primele trei cifre pot fi intre 400 si 440. 


Ia in calcul zona si pretul


Ultimul sfat este mai mult unul de bun simt, dar merita totusi mentionat. Daca te gandesti ca ai gasit un chilipir in bazar la Obor si crezi ca vei pleca acasa cu Adidasi originali la 50 de lei, ceva este cu siguranta in neregula. Materialele implicate in productia de pantofi sport de calitate costa. 


Achizitioneaza adidasi doar din magazine oficiale sau de la partenerii cunoscuti, din locatiile reglementate si de pe site-urile oficiale, daca nu  vrei sa risti sa ti se dezlipeasca talpa pantofului la trei luni de la achizitie. 



Acum stii ce sa iei in calcul atunci cand vrei sa-ti achizitionezi o pereche de adidasi originali. Nu te lasa pacalit!

RELATED ARTICLES