Cu ce se asorteaza griul: idei de mix&match

In News 0 comment
Tanara care merge plina de incredere intr-o zona cu cladiri de sticla

Piesele vestimentare albe, negre sau gri sunt esențiale în orice garderobă, indiferent că ești sau nu adeptul outfiturilor minimaliste. Da, culorile neutre sunt întotdeauna o alegere inspirată. Și, cu toate că atunci când nu știi ce să porți te întrepți către combinațiile alb-negru, îți propunem să încerci și alte combinații de culori care sunt un pariu sigur. Nuanțele cenușii sunt extrem de interesante, așa că de ce să nu le folosești pentru a crea ținute care deboredează de stil? Secretul unor mix&match-uri reușite create pornind de la această nuanță constă în a știi cu ce se asortează griul. 

Cu ce se asortează griul. Reguli de bază pentru combinații de culori corecte

Vorbim despre gri, o nuanță extrem de versatilă care poate fi asortată cu aproape orice altă culoare. Însă, dacă vrei ca ținutele tale să se transforme într-o sursă de inspirație pentru cei care le admiră, este necesar să cunoști câteva dintre regulile de bază care te ajută să faci combinații de culori reușite.

Giovanna Englbert, intr-un palton gri, in contrast cu un plic verde

Foto: Giovanna Englebert/Instagram

În ceea ce privește asortarea griului, pricipiul care să te ghideze întotdeauna este următorul: mixează-l cu piese vestimentare în nuanțe tonale și nu contrastante. De exemplu, griul cărbune va fi pus în evidență de fucsia, precum și de marourile ciocolatii sau deschise, în timp ce argintiul se potrivește perfect cu bejul sau cu albastrul smarald. 

Cu ce se asortează griul în funcție de stilul ținutei 

Griul poate fi asortat cu diverse nuanțe, în funcție de stilul în care vrei să-ți construiești look-ul. Dacă ești adepta stilului romantic, poartă o rochie lejeră de culoare gri pe care să o accesorizezi cu ciorapi colorați în roz pal. 

Pe de altă parte, dacă ești o fană a stilului androgin, poți integra tonurile de gri în ținutele tale optând pentru un costum clasic în această culoare. Asortează un in partea de sus un top sau un pulover colorat și vei obține un outfit ideal pentru un eveniment formal sau chiar pentru o petrecere. 

Griul poate culoarea vedetă a unei ținute retro. Dacă mizezi pe o astfel de combinație vestimentară, asociază-l cu elemente de vestimentație cu imprimeuri vii și nu vei da greș. 

Cum porți griul în funcție de culoarea părului?

Pentru ca lecția de stil în care am discutat despre combinațiile de culori în care poți integra griul să fie completă, e esențial să descoperi cum să porți această nuanță în funcție de culoarea părului tău. 

Tanara in trench gri care sta pe scaun in mijlocul strazii
Sursa foto: Natasha Goldenberg/Instagram

Așadar, dacă ești roșcată și ai ochii căprui, poartă griul în partea inferioară a ținutei. Pe de altă parte, dacă ești brunetă și ai ochii albaștri, nu ezita să pui gri în partea de sus a corpului, deaorece este una dintre nuanțele care te complimentează. 

Griul se potrivește oricui, indiferent de vârstă, motiv pentru care nu ar trebui să te ferești să porți elemente de îmbrăcăminte în această nuanță nici măcăr dacă ai părul încărunțit. 

Griul este o nuanță atemporală, ideală pentru a crea o garderobă capsulă care să te salveze în orice ocazie. Dacă te întrebai cu ce se asortează griul, ei bine acesta poate fi combinat cu succes atât cu alte culori neutre, cât și cu nuanțe vibrante, luminoase. 

Vizitează magazinul nostru și descoperă colecția online pentru a-ți îmbogăți garderoba cu cele mai exclusiviste piese vestimentare și accesorii.

RELATED ARTICLES