Culoarea anului 2021- surpriza de la Pantone. Iata cele mai inspirate tinute!

In News 0 comment
Tanara cu fusta galbena plimbandu-se langa stanci

In fiecare an, Institutul Pantone declara nuanta-statement a anului: mai mult decat o sursa de inspiratie in moda, beauty sau design, culoarea anului 2021 reprezinta o reflectie a nazuintelor, o manifestare a dezideratelor, o expresie a contextelor politice, ecologice, sociale, culturale sau artistice.

Nu te teme, Institutul Pantone a fost inspirat si nu ne-a oferit drept culoare statement pentru 2021 nici albastrul placid al mastii chirurgicale de protectie, nici rosul de temut al coronavirusului. In schimb, avem parte de doua nuante, o asemenea generozitate fiind nemaivazuta din 2016, atunci cand celebra noastra sursa de inspiratie in moda ne indemna sa purtam Rose Quartz si Serenity. Afla care sunt culorile anului 2021 si cum te indemnam noi sa le porti!

Culoarea anului 2021 Pantone: cu ce ne tenteaza Institutul

Nu culoarea anului 2021, ci culorile anului 2021: in acest an, Illuminating (Pantone 13-0647) si Ultimate Gray (Pantone 17-5104) sunt cele doua nuante care vor ghida tendintele de moda din sezonul 2020-2021. Si ele reflecta mai bine decat orice altceva cursul societatii actuale: optimismul de care ne reverbereaza inca inimile si speranta intr-un an mai bun, reflectate de solarul si luminosul galben Illuminating, dar si stabilitatea, caracterul sigur, de care poti depinde si pe care te poti baza al austerului, dar atat de sofisticatului Ultimate Gray.

Fata imbracata in fusta galbena cu picatele albe sipulover alb si geanta aflata la munte

Sursa foto: Unsplash

Iar Presedinta Institutului Pantone, Laurie Pressman, si-a argumentat in chip inteligent alegerea catre publicatia The New York Times, afirmand ca „nicio singura culoare nu putea percepe semnificatia momentului. Am realizat cu totii ca nu putem face asta singuri. Avem cu totii o intelegere mai profunda a modului in care avem nevoie unii de altii si de sustinere emotionala si de speranta.”.

Insa sursele din fashion spun ca, daca Illuminating era deja de ceva vreme aleasa pe post de culoarea anului 2021, Ultimate Gray i-a urmat mai timid, dar mai decis. Si nici nu e de mirare: galbenul era de ceva vreme prezent in tinutele fashionistelor, dar nici tonurile neutre nu se lasau mai prejos. Ce e de subliniat e ca, in materie de culori in trend in anul care va veni, un lucru e cert: Illuminating si Ultimate Gray merg de minune impreuna, dar ne sustin  la fel de frumos aparitia si separat.

5 tinute chic in culoarea anului 2021

Cum vrajesti cu Illuminating si cu Ultimate Gray? Iti spunem noi in randurile de mai jos! Am alcatuit pentru tine outfituri glam, demne sa iti defineasca look-ul stralucitor, sau asocieri sporty-chic, ideale pentru streetstyle si toate tinutele in care epatezi fara probleme. Indiferent care este culoarea anului 2021 preferata dintre cele doua, iata cum sa farmeci!

Accente iluminatoare

Menirea primei dintre cele doua culori in trend din 2021, Illuminating, este aceea de a straluci pe accesorii. Esarfe de matase, genti statement sau plicuri minaudiere superbe, sepci, papuci, pantofi opulenti, borsete sofisticate sau centuri fabuloase: imbraca-le in acest galben solar si vei fi cea mai stylish. Ca de fiecare data cand tanjim la tinute glam cu insertii elegante, ne orientam spre reusitele Oliviei Palermo. Cu o geanta si o esarfa galbene, papuci brodati cu aceleasi insertii cromatice, o fusta si o bluza cu aer minimalist si aplicatii de volume oversized, fashionista este pur si simplu ravasitoare.

Recreeaza, nu copia! Porneste tinuta de 1000 de stele de la o geanta stylish de piele Michael Michael Kors, luminand precum un soare in miniatura. Mergi mai departe decat frumoasa Olivia Palermo si apeleaza la o fusta mini IRO in tonuri de Ultimate Gray, cu asimetrii si volane aplicate. Completeaza tinuta cu o camasa alba eleganta de dama Just Cavalli.

Colaj pentru culoarea anului contine tinuta de streetstyle a Oliviei Palermo cu camasa alba, fusta gri asimetrica si geanta galbena

Sursa foto: Instagram                      

Cosy and luxurious

Daca Gigi Hadid ne-a invatat ceva, prin aparitiile sale, este ca putem fi incredibil de stylish purtand articole decadent de confortabile. Imbraca cea mai simpla (si totusi luxurianta) pereche de pantaloni Ultimate Gray alaturi de un pulover in culoarea calda a mustarului, incalta adidasii tai preferati si esti gata sa uimesti intr-o tinuta sporty-chic atat de imbietoare.

Ce recomandam noi? O pereche de pantaloni de casmir Madeleine Thompson, cu o atingere senzoriala. Afirma-ti raspicat dragostea pentru culoarea anului 2021, Illuminating, cu puloverul de casmir Saturn Madeleine Thompson, si completeaza look-ul cu o pereche de pantofi sport negri Blaze Crush Zadig & Voltaire. Tot ce iti mai lipseste este un rucsac cool de piele, precum modelul de la Michael Michael Kors.

Colaj cu culoarea anului tinuta Gigi Hadid cu pantaloni de casmir, pulover de casmir, adidasi si rucsac

  Sursa foto: Instagram 

 

Cea mai frumoasa rochie a tuturor timpurilor

O rochie in culoarea anului 2021, Illuminating, va face cu siguranta diferenta in garderoba ta. Apeleaza la un model fabulos de feminin si condimenteaza tinuta cu o pereche de cizme de piele negre cu toc, asa cum face superba Chiara Ferragni. Ne place la nebunie aceasta asociere!

Vei fi in tendinte in moda din 2020-2021 cu o varianta reinterpretata a acestei tinute. Arata-ti latura senzuala cu o creatie Just Cavalli pur si simplu perfecta: o rochie mulata cu imprimeu leopard. Completeaza cu o pereche de cizme de piele Glimmer Zadig & Voltaire sau, daca doresti un look pretios, cu superbii pantofi Sling Bank Alexandre Vauthier cu accente de gri argintiu. Vei intoarce capete cu aceste asocieri so luxury.

Colaj pentru culoarea anului tinuta Chiara Ferragni si rochie Just Cavalli, cizme de piele si pantofi stralucitori

Sursa foto: Instagram

 

Eternul confort chic

Ultimate Gray a fost practic creat, suntem convinse, ca sa coloreze pulovere. E practic un faux pas in moda sa nu detii in dressing o piesa de gen in aceasta culoare. Asociaza cu o fusta in tonuri de crem, asa cum vedem la fashionista de mai jos, si completeaza cu o geanta statement. Iata definitia unui outfit sofisticat de simplu!

Gazduieste aceasta tinuta cu culori in trend pornind de la un pulover de casmir si lana merino Madeleine  Thompson. Asociaza cu o fusta din denim, pentru insertii cool si casual, de la brandul adorat de celebritati, ONETEASPOON. Incheie o tinuta pur si simplu perfecta cu balerinii de dama de la Sophia Webster, cu accente aurii care rezoneaza superb cu griul la moda acum.

Colaj pentru culoarea anului cu imagine cu Julie Sarnana si fusta din denim, pulover din casmir si balerini eleganti de dama

    Sursa foto: Instagram

 

Sport is the new cool

Hailey Bieber este noul idol fashion al nostru, aratand de fiecare data ca scoasa din cutie, dar atat de effortless cool. Alege un tricou in culoarea anului 2021, Illuminating, jeans si, ca sa adaugi tonuri de glam tinutei, pantofi pretiosi. Iata interpretarea noastra!

Incepem cu un Tricou The Tee Rag & Bone, simplu, lejer si lipsit de complicatii. Adauga blugi la fel de comfy si cool, intruchipati in mod ideal de perechea adulata de fetele IT, de la ONETEASPOON. Tinuta va fi adusa la desavarsire cu Pantofii de dama aurii cu toc Lucille Flex Sling Michael Michael Kors!

Colaj pentru culoarea anului cu Hailey Bieber alaturi de blugi cu tricou galben si pantofi pretiosi cu toc

 Sursa foto: Instagram

 

Abia asteptam sa aflam ce parere ai despre tendintele din moda pentru 2020-2021? Care este culoarea anului 2021 care ti-a mers direct la inima?

RELATED ARTICLES